Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΣΑΝΣΕΡ
Τραγικό τέλος, στο θρίλερ της εξαφάνισης των δύο μικρών παιδιών, από την Ορεστιάδα, καθώς βρέθηκαν νεκρά μέσα σε ασανσέρ, νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στο κέντρο της πόλης, όταν κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία.

Το ασανσέρ ήταν σταματημένο μεταξύ δευτέρου και τρίτου ορόφου και τα παιδιά ήταν γυμνά, ωστόσο φως στα αίτια θανάτου, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια, ίσως και εμπόριο οργάνων.

Η εξαφανισή του Αχμέτ και του Αϊχάν Τσερίμπαση, ηλικίας 8 και 6 ετών αντίστοιχα, είχε ενεργοποιήσει το σύστημα Amber Alert και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Οι έρευνες όμως, αποκάλυψαν ότι τα δύο παιδιά, είχαν δώσει για παράνομη υιοθεσία οι γονείς τους, μέσω συγγενικού ζευγαριού. Ο πατέρας και η μητέρα των δύο αγοριών, καθώς κι ένα συγγενικό πρόσωπο προφυλακίστηκαν πριν από λίγες ημέρες, ενώ ακόμη μια γυναίκα καταζητείται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δυστυχώς ακόμη και σήμερα διαπιστώνουμε πως υπάρχουν σύγχρονοι Ηρώδηδες, οι οποίοι θυσιάζουν τα παιδιά τους για το χρήμα... Αίσχος! Ελπίζω ο ένοχος πατέρας να τύχει της αυστηρότερης ποινής.