Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ...

*Άκουσα να λένε πως οι βουλευτές όλων των κομμάτων θίχτηκαν, όταν ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, από το βήμα της Βουλής, τους είπε πως «είστε εδώ για να υπηρετείτε τον λαό». «Δεν θα μας κάνει αυτός μαθήματα», είπαν, λες και οι περισσότεροι νοιάζονται για το δημόσιο καλό. Δεν μας πείθετε, κύριοι.

*Άκουσα να λένε πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα αρνήθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου να παρεβρεθεί το καλοκαίρι στο Συμπόσιο της Σύμης, που διοργανώνει το Ίδρυμα του Ανδρέα Παπανδρέου, λόγω φόρτου εργασίας. Χρόνο όμως για να δει την ταινία “sex and the city”, διακόπτοντας μάλιστα και την προεκλογική του εκστρατεία, είχε!

*Άκουσα να λένε πως ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δ. Παπαλεξόπουλος, ο διευθυντής της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Αλέξης Παπαχελάς και ο επιχειρηματίας Θωμάς (υιός Ιωάννη ) Βαρβτσιώτης, πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρίας V+O, ήταν τα πέντε μέλη από την ελληνική πλευρά που συμμετείχαν στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ. Φυσικά οι ίδιοι σιωπούν, όπως επιβάλλει και το Πρωτόκολλο της Λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: