Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να απομακρύνει άμεσα τον πρώην υπουργό και σύμβουλό του Γιάννη Κεφαλογιάννη, ασχέτως αν είναι άμισθος ή μισθωτός, γιατί και μόνο η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, μετά τις αποκαλύψεις για «λάδωμα» αστυνομικών, ώστε να ψευδομαρτυρήσουν αθωώνοντας έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος είχε συλληφθεί στην περιβόητη πλέον περιοχή των Ζωνιανών, τον προσβάλλει, και αυτόν και την εντιμότητά του.

*Συμβουλεύω τους υπεύθυνους των καλλιστείων του ANT-1, του χρόνου να μην δώσουν νωρίτερα τις ερωτήσεις των κριτών στις κοπέλες, ώστε να προετοιμαστούν για το τι θα απαντήσουν, καθώς φέτος «έπεσε» θέμα εκτός ύλης, όταν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης ρώτησε μία διαγωνιζόμενη τι θα έκανε εάν σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς υπήρχε κοπέλα των Σκοπίων που έφερε στην κορδέλα της την ονομασία “Macedonia”, και αυτή δεν ήξερε τι να απαντήσει. Ευτυχώς η Τατιάνα Στεφανίδου της ψιθύρισε να πει πως θα έφευγε, όπως και τελικά έπραξε!

*Συμβουλεύω το Star Channel και τον διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη να σταματήσουν πια τις «συνταρακτικές ειδήσεις» με τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, γιατί με αυτό τον τρόπο προσβάλλουν τη μνήμη του. Είναι ντροπή για τη θεαματικότητα να μη σέβονται το νεκρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: