Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στη βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, που με τις παρεμβάσεις της τελευταία δείχνει την ευαισθησία της, τόσο για το περιβάλλον (ζήτησε να αφήσει η κυβέρνηση τα… ντιριντάχτα της Eurovision και να δώσει χρήματα για την πρόληψη των πυρκαγιών), όσο και για τους συνάδελφούς της δημοσιογράφους (στήριξε ανοιχτά την απόλυση του Κούλογλου από την ΕΡΤ και κατήγγειλε τον πρόεδρός της Παναγόπουλο), αδιαφορώντας αν έρχεται σε ανοιχτή ρήξη με το κόμμα της.

*Συγχαρητήρια στο blog http://agrilia.blogspot.com/ και τον ιδιοκτήτη της, που μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες παρουσιάζει θέματα ιστορικά (όπως η Άλωση της Κωνσταντινούπολης) και ιδιαίτερης εθνικής σημασίας (όπως οι αγωγοί φυσικού αερίου), με τόσο διαφωτιστικό τρόπο, που πραγματικά για όλους εμάς τους νεότερους είναι ένας οδηγός ενημέρωσης. Αξίζει όλοι να επισκεφθείτε το blog agrilia και να διαβάσετε τα σχόλια που αφήνουν οι «ηλεκτρονικοί» αναγνώστες του.


*Η Γαλάζια Σημαία, ως έμβλημα των πεντακάθαρων νερών, των πεντακάθαρων και οργανωμένων ακτών, θα κυματίζει φέτος σε 46 παραλίες και σε 2 μαρίνες της Χαλκιδικής. Η διάκριση αυτή φέρνει για δεύτερη χρονιά το Νομό Χαλκιδικής στην πρώτη θέση ανάμεσα στις περιοχές της χώρας μας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και φυσικά της αξίζουν συγχαρητήρια. Αξίζει να σημειωθεί πως για να κερδίσει μια ακτή τη "Γαλάζια Σημαία", πρέπει να τηρεί 27 αυστηρά κριτήρια. Για μια μαρίνα υπάρχουν 22 αντίστοιχα κριτήρια. Και αν ακόμη κερδίσει μια ακτή ή μαρίνα τη "Γαλάζια Σημαία", τη διατηρεί μόνο εκείνη τη χρονιά και πρέπει να αποδείξει ότι την αξίζει και για την επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: