Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΛΙΝ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΔΡΑ
Ανέκδοτη ταινία της μοναδικής Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε και πουλήθηκε πριν λίγο καιρό. Μετά από 50 χρόνια ήρθε στο φως ένα ροζ βίντεο διάρκειας 15 λεπτών στο οποίο, η γυναίκα που αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό, εμφανίζεται να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν άντρα του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται στην περιζήτητη αυτή ταινία.

Η βουβή ασπρόμαυρη ταινία γυρίστηκε την δεκαετία του 50, λίγο πριν γίνει γνωστό το ξανθό κορίτσι, ενώ το 15λεπτο βίντεο πουλήθηκε σε έναν επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη στην αμύθητη τιμή των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων ο οποίος είπε πως δεν έχει σκοπό να το δημοσιοποιήσει, λόγω σεβασμού στο όνομα της αξέχαστης ηθοποιού.

Κόπια της ταινίας είχε περιέλθει στα χέρια του τότε διευθυντή του FBI Έντγκαρ Χούβερ, ο οποίος όμως φέρεται ότι το είχε καταστρέψει, ενώ ο «μύθος» της ταινίας αποκτά μεγαλύτερο σασπένς με τις φήμες που θέλουν τον απολαμβάνοντα τις ερωτικές περιποιήσεις της Μονρόε, να είναι πότε ο δολοφονηθείς Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και πότε ο αδελφός του Ρόμπερτ Κένεντι που δολοφονήθηκε επίσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

krima se afton pou tin agorase dioti iparxei dorean sto youporn