Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
Αισιόδοξη και γεμάτη αγάπη για τον κόσμο που τη συντρόφευσε στα 50 χρόνια της καριέρας της, η Νάνα Μούσχουρη αποχαιρετά το κοινό με μια παγκόσμια περιοδεία με 100 συναυλίες, η οποία ολοκληρώνεται στην Ελλάδα.

Τα τραγούδια της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, που ξεχώρισε για τη διεθνή της καριέρα, χαρακτηρίζονται σύμφωνα με την ίδια από αξίες όπως η ειρήνη, η αγάπη, η ελευθερία και η ισότητα.
Θεωρείται η τραγουδίστρια με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ιστορία, αφού έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους. Έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 1.500 τραγούδια σε επτά γλώσσες και έχει λάβει 350 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, ενώ η αγάπη που εισπράττει εντός και εκτός της Ελλάδας είναι αστείρευτη.

Από την πολύχρονη πορεία της δεν θα ξεχάσει το Μάνο Χατζιδάκι και τον Νίκο Γκάτσο, που τους χαρακτηρίζει «φως στη ζωή της», ενώ πρώτο θαυμαστή της θεωρεί τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, που παρακολουθούσε όταν μπορούσε τις συναυλίες της και είχαν γνωριστεί και προσωπικά.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία της ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου του 2004 από την Αθήνα και ολοκληρώνεται με δύο συναυλίες, στις 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης και στις 23 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοικτή Αγκαλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: