Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω όσους βγαίνουν και κατηγορούν τον Χρήστο Ιακώβου και τους αθλητές της άρσης βαρών μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ να ηρεμήσουν λίγο και να δουν την υπόθεση με πιο σφαιρικό βλέμμα. Σε καμία περίπτωση δεν ανέχομαι τον αθλητισμό της ντόπας, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ακόμα και τα πρώτα μετάλλια των παλιών αθλητών μας, που ποτέ δεν αποδείχτηκε πως είχαν πάρει αναβολικά.

*Συμβουλεύω τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο, να πάρει πίσω τη μήνυση που έκανε κατά του Αλέξη Τσίπρα και του τηλεοπτικού σταθμού Star, γιατί τέτοιου είδους τραμπουκισμοί, που έχουν να κάνουν με φίμωση των ελεύθερων σκέψεων, δημιουργούν προβλήματα τόσο στον πολιτικό μας χώρο, όσο και στη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματός μας.

*Συμβουλεύω τη Νομαρχία Χαλκιδικής να μεριμνήσει άμεσα, ώστε να φτιαχτεί επιτέλους ο δρόμος στο πρώτο πόδι, γιατί καλοκαίρι έρχεται και χιλιάδες τουρίστες και Θεσσαλονικείς θα ταλαιπωρηθούν και φέτος. Από το Σεπτέμβριο τον ξεκινήσατε και ακόμα τίποτα… Και μετά λέτε πως μειώνεται ο τουρισμός σας. Ε λογικό δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: