Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ!
Βρήκα πριν λίγες ημέρες σε ένα πολύ καλό blog, που ασχολείται με θέματα της Θεσσαλονίκης, φωτογραφίες από τις εργασίες ανάπλασης της Νέας Παραλίας. Αυτό που αντίκρισα ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Η παλιά μορφή της παραλίας, με το πλούσιο πράσινο, μετατρέπεται σταδιακά σε παραλία του τσιμέντου.

Ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αποφάσισε φαίνεται να «πολεμήσει» με κάθε τρόπο τις λιγοστές εστίες πρασίνου, που υπάρχουν στο δήμο και να δώσει έτσι τη δυνατότητα στους εργολάβους να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από τα μπετά τους.

Το αίσχος της Νέας Παραλίας αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που βρήκα και αναδημοσιεύω, καθώς το σιδερένιο «τοίχος» που έχουν υψώσει οι εργολάβοι κατά μήκος της παραλίας από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τον Όμιλο, δεν επιτρέπει στους πολίτες να δουν, να κρίνουν και σίγουρα να αντιδράσουν στην μεγάλη καταπάτηση του πρασίνου που συντελείται σ’ εκείνο το υπέροχο κομμάτι της πόλης.

Τέτοια παραλία να την χαίρεστε, κύριε δήμαρχε!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑΑ πολυ ωραιο το εργο δεν εχεις δικοιο ..... μηπως ψηφιζεις αλλου και τα λες αυτα ???

Ανώνυμος είπε...

Η αναπλαση ειναι φοωερηη κ μακραν απο τις πιο ωραιες στην ελλαδα.αποδειξη η αγαπη του κοινου.για πηγαινε κυριακη απογευμα κ πες μας εντυπωσεις