Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ RANTAR!!! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

**ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ**

Σε επιτήρηση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό βουλευτής της ΝΔ, που έχει την εκλογική του έδρα σε νομό της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς στη Ρηγίλλης πιστεύουν πως θα είναι αυτός που τελικά θα ρίξει την κυβέρνηση.

Ο εν λόγω βουλευτής, που εξελέγη για πρώτη φορά στο βουλευτικό αξίωμα στις εκλογές του 2007, αποτέλεσε έκπληξη για τα στελέχη της ΝΔ, καθώς κατάφερε και πήρε την έδρα από στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο ο πρωθυπουργός προόριζε και για υπουργό στην κυβέρνηση του 2007.

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης ενημερώνεται διαρκώς για τις κινήσεις του εν λόγω βουλευτή, καθώς αν και δεν συγκαταλέγεται στους λεγόμενους «αντάρτες», πολλοί προσπαθούν να τον συνδέσουν με… σενάρια χρηματισμού του από άλλα κόμματα, προκειμένου να αποχωρήσει από τη ΝΔ, οπότε με 150 βουλευτές, ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές.

Από τη μεριά του βουλευτή, ουδείς λόγος γίνεται για περίπτωση χρηματισμού, ωστόσο στενοί του συνεργάτες τονίζουν με νόημα πως θα πρέπει ο πρωθυπουργός να τον συμπεριλάβει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Η «απαίτηση» αυτή του βουλευτή έχει να κάνει με το γεγονός πως στις εκλογές του 2007 η Ρηγίλλης δεν τον στήριξε, ούτε όμως έμεινε ουδέτερη, αλλά φανερά και απροκάλυπτα παρείχε στήριξη στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού και αντίπαλο του εν λόγω βουλευτή, που τελικά όμως έχασε την έδρα του.

Την περίπτωση αυτή εξετάζουν τώρα στη ΝΔ, να δώσουν δηλαδή θέση υφυπουργού στον εν λόγω βουλευτή, στη μελλοντική κυβέρνηση που σχεδιάζει ο Καραμανλής, γεγονός όμως που αρνείται πεισματικά ο πρωθυπουργός για να μη δείξει πως εκβιάζεται. Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: