Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο αντιπαθητικά πρόσωπα βρίσκω για να πλαισιώσω τις «αντιπάθειες». Για αυτή την εβδομάδα έχουμε και λέμε:

1.) Θεόδωρος Ρουσόπουλος- γιος ταχυδρόμου, πρώην (επιτέλους!) υπουργός Επικρατείας και πνευματικό τέκνο του επιχειρηματία ηγούμενου Εφραίμ.
Ίσως ο πιο αντιπαθητικός πολιτικός που πέρασε ποτέ από τη χώρα μας, ο οποίος λίγες ώρες πριν παραιτηθεί, από το Βήμα της Βουλής πρόσβαλλε τον Γιώργο Παπανδρέου (αλλά εμμέσως άδειασε και τον πρωθυπουργό), λέγοντας πως έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ λόγω του ονόματος του πατέρα του, οργάνωσε και απαίτησε από τα «παπαγαλάκια» του στα εκδοτικά συγκροτήματα να τον στηρίξουν μετά την… πτώση, τους δασκάλεψε, ώστε να ρίξουν τις βολές τους και προς τον Αγγέλου και προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον δημοσιογράφων που δεν του… έκαναν τα χατίρια. Ένα είναι σίγουρο, πως δεν θα μας λείψει καθόλου, ο γιος του ταχυδρόμου!!!

2.) Εφραίμ και Αρσένιος- οι επιχειρηματίες του Αγίου Όρους
Οι αποκαλύψεις για τους επιχειρηματίες του Αγίου Όρους φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Εύχομαι μόνο η Δικαιοσύνη να μην τους χαρίσει, να καταφέρει να βρει την αλήθεια και να ξεσκεπάσει τα οικονομικά τους σκάνδαλα.

3.) Νίμιτς- Γκρούεφσκι- Μιλοσόφσκι- Βοσκόπουλος- Τσαρκνιάς- Σόρος
Τι να πρωτογράψει κανείς γι’ αυτούς τους στενοκέφαλους (ανεγκέφαλους) ανθρώπους; Καταρχήν η αποκάλυψη του βρώμικου παιχνιδιού του Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος- όπως αποκαλύπτουν απόρρητα έγγραφα- όλα αυτά τα χρόνια δρούσε υπέρ των σκοπιανών, πάνω στο θέμα του ονόματος, με τις διαταγές των ΗΠΑ, ενώ το τελευταίο σχέδιο που παρουσίασε ήταν «σερβιρισμένο» από τους αμερικανούς και φυσικά δεν έφερε τη σφραγίδα του. Ο ελληνικής καταγωγής Νίκολα Γκρούεφσκι συνεχίζει τις εθνικιστικές του κορώνες και τα βάζει για άλλη μια φορά με τους Έλληνες, πότε για το πεδίο βολής στους Λόφους Φλώρινας και πότε γιατί οι στρατιώτες μας φώναζαν στην παρέλαση «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Φυσικά η όλη κατάσταση έτσι όπως έχει εξελιχθεί με τη συμπεριφορά του είναι μόνο για να γελάς μαζί του. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλοσόφσκι, ο οποίος παλιά μας «έγλειφε», όταν η χώρα του είχε προβλήματα με τους Αλβανούς, που ζουν στο έδαφος των Σκοπίων και ζητούσε ελληνική βοήθεια και τώρα βέβαια ακολουθεί τα εθνικιστικά βήματα του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι. Στους πλέον αντιπαθητικούς και ο επικεφαλής του «Ουράνιου Τόξου» Παύλος Βοσκόπουλος, ο οποίος μαζί με άλλους φιλοσκοπιανούς στέλνουν έγγραφα σε διάφορους οργανισμούς και κατηγορούν τη χώρα μας, παρόλο που κατοικούν σε αυτήν και παρόλο που ο Παύλος Βοσκόπουλος εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος, στη Νομαρχία Φλώρινας και πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους. Όσο για τον παπα-Τσαρκνιά με τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, που μιλάει για «μακεδονική» εκκλησία και τον Τζόρτζ Σόρος, που υποστηρίζει τους σκοπιανούς στα επικίνδυνα παιχνίδια τους, το μόνο που έχω να πω είναι πως η μέχρι σήμερα πορεία τους φτάνει για να τους χαρακτηρίσουν οι περισσότεροι ως γελοίους.

4.) Αστυνομικοί ζαρντινιέρας και ξεβρακώματος
Ίχνος μεταμέλειας από τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Κύπριο φοιτητή και κόντεψαν να τον σκοτώσουν, ενώ «έπεσαν στα μαλακά», από το δικαστήριο, αλλά ούτε μια συγνώμη και από τους αστυνομικούς που ξεβράκωσαν αλλοδαπό στη μέση του δρόμου για να τον ελέγξουν για ναρκωτικά. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στις δύο περιπτώσεις καταπατήθηκε βάναυσα και ούτε μια συγνώμη, έστω για το… γαμώτο!

5.) Σγουράκης και Παπαιωάννου- γιατρουδάκια της κακιάς ώρας
Βρίσκονται πάλι μέσα στους πιο αντιπαθητικούς αυτής της εβδομάδας, καθώς ακόμα δεν ζήτησαν συγνώμη από τον ασθενή, τον οποίο κορόιδευαν στο χειρουργείο, την ώρα που του αφαιρούσαν ανδρικό ομοίωμα πέους.

6.) Γκάρας Κωνσταντίνος- κλέφτης κωλόγερος και παρ’ ολίγον δολοφόνος
Κάτοικος Κορδελιού, 70 ετών, ο οποίος αφού πρώτα έκλεψε 2.000€ από τεχνικό που πήγε να του επισκευάσει τον διάδρομο, στη συνέχεια προσπάθησε να του βγάλει το μάτι με κατσαβίδι, για να τον απομακρύνει από το σπίτι του. Φυσικά η ιστορία έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

7.) Αλέκα Παπαρήγα- γενική γραμματέας του ΚΚΕ
Η επί πολλά έτη γενική γραμματέας του ΚΚΕ, που αρνείται πεισματικά να δώσει το τιμόνι του κόμματος σε κάποιον άλλον, η οποία αντέδρασε στη Βουλή, όταν στελέχη του ΠΑΣΟΚ είπαν πως είναι το φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας. Μήπως όμως έχουν δίκιο; Γιατί δεν φαίνεται, κυρία Παπαρήγα, να τα βάζετε καθόλου με το χάλι της κυβέρνησης… Α! Και επιτέλους, αφήστε να ελέγξουνε τα οικονομικά του κόμματός σας, να ξέρουμε πόσα έχετε και από πού… Διαφορετικά προκαλείτε.

8.) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος & Γιάννης Πρετεντέρης- δημοσιογράφοι
Ο μεν πρώτος γιατί- ξαφνικά- υποστήριξε τον Ρουσόπουλο (μήπως λόγω της κόντρας και των δυο με τον Θέμο;…) και ο δεύτερος, γιατί χαρακτήρισε «ηλίθιο» αναγνώστη της εφημερίδας «Το Βήμα», επειδή αυτός διαφώνησε με τα γραφόμενα του. Χαρείτε τους!

9.) Ευάγγελος Αντώναρος- κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη θέση του Ρουσόπουλου πήρε ο επίσης αντιπαθής Ευάγγελος Αντώναρος. Μετά το γιαούρτι που… γεύτηκε, από οργισμένο πολίτη, τώρα γεύεται και την καρέκλα του Θεόδωρου Ρουσόπουλου, από τον οποίο δυστυχώς έχει πάρει πολλά αρνητικά χούγια.

10.) Βασίλης Παπαγεωργόπουλος- ατσαλάκωτος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Ακόμα μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε την αύξηση των δημοτικών τελών, τα οποία πλέον θεωρούνται τα πιο ανεβασμένα από κάθε άλλο δήμο στην Ελλάδα. Βλέπετε, ο Βασίλης θέλει να κλείσει την «μαύρη» τρύπα που εμφανίστηκε (όλως ξαφνικά!) στο δημαρχιακό μέγαρο και άδειασε το ταμείο του Δήμου, οπότε σκέφτηκε να τα πληρώσουμε εμείς, οι Θεσσαλονικείς. Απαράδεκτος φυσικά που οδήγησε και τη Χρύσα Αράπογλου στα δικαστήρια (μήπως γιατί δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει στο δημοτικό συμβούλιο;;;) για να λύσουν εκεί τις διαφωνίες του για το Δήμο, ζητώντας της μάλιστα ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό (είπαμε, για να κλείσει τη «μαύρη» τρύπα…), και φυσικά ας μην αναφερθώ στην ανάπλαση της Νέας Παραλίας, η οποία από τσιμέντο άλλο τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: