Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Ανάστατη είναι το τελευταίο διάστημα η ΕΛΑΣ, καθώς πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται στα «σκαριά» φονικό χτύπημα κατά πολιτικού προσώπου. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προσπαθούν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν από κρατούμενους του κοινού ποινικού δικαίου και οι οποίοι παλιά είχαν αναπτύξει διαύλους επικοινωνίας με τρομοκράτες, ενώ τώρα κρατούνται στις φυλακές του Κορυδαλλού, της Κέρκυρας, της Πάτρας ή της Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές, τραπεζίτες, δικαστές, γενικοί γραμματείς υπουργείων, επικεφαλής οργανισμών του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, πρέσβεις, συνδικαλιστές, διπλωματικοί ακόλουθοι, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, αλλά και κληρικοί, εκδότες, δημοσιογράφοι και… τηλεστάρ (!!!) έχουν τεθεί κάτω από αστυνομικό προστατευτικό κλοιό, υπό τον φόβο μιας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον τους.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, πρώτος στη λίστα της Αντιτρομοκρατικής, βρίσκεται ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, εξαιτίας της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπεδίου.
Ακολουθούν ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας και ο υπουργός και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Κοντός και Κωνσταντίνος Κιλτίδης.
Στην απόρρητη λίστα της Αντιτρομοκρατικής- σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- βρίσκεται και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης (τον οποίο και φρουρούν πάνω από 20 αστυνομικοί), μαζί με την οικογένειά του, καθώς και άλλα άτομα που εμπλέκονται κυρίως στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, Γιώργος Σανιδάς και Κυριάκος Καρούτσος, θεωρούνται πιθανοί στόχοι και από τους τραπεζίτες, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου.
Τέλος, η Αντιτρομοκρατική, μέσα στη λίστα της περιλαμβάνει και τον ηγούμενο Εφραίμ, καθώς μετά το σκάνδαλο με το Βατοπέδι, αποτελεί πολύ πιθανό στόχο τρομοκρατών.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι πρώην υπουργοί Δημόσιας Τάξης φρουρούνται σαν «αστακοί». Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φρουρείται από 20 αστυνομικούς, ο Βύρων Πολύδωρας από 10, ο Στέλιος Παπαθεμελής από 9 και από 2 αστυνομικούς απασχολούν οι Γκελεστάθης, Αναγνωστόπουλος, Βαλυράκης, Τσούρας και έναν μόνο έχει ο Ευάγγελος Μαλέσιος. Από τους πρώην αρχηγούς και επιτελείς της Αστυνομίας, ο Φώτης Νασιάκος φρουρείται από 10 αστυνομικούς, από 3 ο Στέλιος Σύρος και ο Αναστάσιος Δημοσχάκης και από έναν οι Αγγελάκος και Γεωργακόπουλος. Μήπως είναι λίγο υπερβολικός ο αριθμός των αστυνομικών που χρησιμοποιούνται για τη φύλαξη των παραπάνω, κύριε Χηνοφώτη; Μήπως να επανεξετάζατε το θέμα της φύλαξης των δημόσιων προσώπων; Μάλλον ήρθε η ώρα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν αφησες και κανενα που να μην ειναι στοχος ,