Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISION

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!- ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Λίγες ώρες μείνανε μέχρι την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού της φετινής Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα, με το τραγούδι “Alcohol is Free”.

Η χώρα μας θα εμφανιστεί στην 9η θέση, ενώ το τραγούδι μας αναμένεται να πάρει την πιο υψηλή θέση απ’ όλα τα φετινά τραγούδια των λαών των Βαλκανίων. Μην σας φανεί παράξενο αν τερματίσουμε και μέσα στην πρώτη τριάδα του δεύτερου ημιτελικού, μιας και τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν να… σκίσουμε σήμερα!
 

 
Αναλυτικότερα, τα δυο μεγάλα φαβορί του δεύτερου ημιτελικού φαίνεται να είναι η Νορβηγία και το Αζερμπαϊτζάν. Σίγουρη η συμμετοχή τους στον τελικό- όπως όλα δείχνουν- για την Γεωργία, την Ελλάδα, την Φιλανδία και την Ουγγαρία. Το Σαν Μαρίνο και το Ισραήλ όπως φαίνεται παίρνουν το εισιτήριο για την βραδιά του Σαββάτου, ενώ την δεκάδα όπως όλα δείχνουν θα κλείσουν Ρουμανία και Ελβετία.

Ωστόσο, αν και το τραγούδι του Σαν Μαρίνο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους eurofan, εντούτοις η συγκεκριμένη χώρα δεν έχει πολλές συμμαχίες και είναι το… μαύρο πρόβατο για την EBU. Η Ουγγαρία επίσης στερείται συμμαχιών, ενώ η Ελβετία, στέλνοντας ένα συγκρότημα της θρησκευτικής οργάνωσης «Ο Στρατός της Σωτηρίας» παίζει τη συμμετοχή της κορώνα- γράμμα για την πρόκριση. Αντιθέτως, το τελευταίο διάστημα όλο και δυναμώνουν οι συμμετοχές της Μάλτας, της Αρμενίας και της Ισλανδίας, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε κάποια από αυτές τις χώρες στην τελική βραδιά!

Σε λίγη ώρα θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα!

Εμείς ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στους Koza Mostra και Αγάθωνα και ελπίζουμε να πάμε εξαιρετικά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: