Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΔΥΟ ΠΡΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ EUROVISION!


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ολοκληρώθηκαν οι πρόβες όλων των συμμετεχόντων στη φετινή Eurovision, που ξεκινάει αύριο, με τον πρώτο ημιτελικό, στο Μάλμε της Σουηδίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αμέσως μετά τις πρόβες τα γραφεία στοιχημάτων ανακοίνωσαν τις νέες αποδόσεις των κρατών.

Σύμφωνα με αυτές, στον πρώτο ημιτελικό φαβορί παραμένει η Δανία, ακολουθεί η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ολλανδία και η Σερβία. Έκτη έρχεται η Μολδαβία, μετά η Λευκορωσία, η Ιρλανδία, η Αυστρία και τελευταία στην δεκάδα της πρόκρισης η Εσθονία. Εκτός τελικού αναμένεται να μείνουν οι: Μαυροβούνιο, Κροατία, Λιθουανία, Σλοβενία, Βέλγιο και Κύπρος.



Στον δεύτερο ημιτελικό τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν την καλύτερη απόδοση στην Νορβηγία. Ακολουθεί η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, η Ελλάδα και το Σαν Μαρίνο. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Μάλτα και ακολουθεί η Αρμενία, η Φιλανδία, η Ρουμανία και το Ισραήλ. Εκτός πρόκρισης αναμένεται να μείνουν οι: Ισλανδία, Ουγγαρία, Ελβετία, Βουλγαρία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και Λετονία.

Η τελική δεκάδα του τελικού διαμορφώνεται ως εξής: Πρώτη η Δανία, δεύτερη η Ουκρανία και τρίτη η Νορβηγία. Την πεντάδα κλείνουν η Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν. Έκτη εμφανίζεται η Γερμανία, ακολουθεί η Ιταλία, η Γεωργία, η Ολλανδία και δέκατη η διοργανώτρια Σουηδία. Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 14η θέση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η ψηφοφορία των δημοσιογράφων που καλύπτουν την φετινή  Eurovision, καθώς πολλές φορές τα αποτελέσματα της δικής τους ψήφους ταιριάζουν με αυτές του τελικού.

Σε αυτήν λοιπόν, στον πρώτο ημιτελικό τη νίκη δίνουν στην Δανία και ακολουθούν Ρωσία, Ολλανδία, Ουκρανία, Ιρλανδία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Αυστρία, Μαυροβούνιο και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό δείχνουν την προτίμησή τους στην Νορβηγία και ακολουθούν Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Σαν Μαρίνο, Φιλανδία, Γεωργία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία και Μάλτα.

 
Η χώρα μας εμφανίζει και δύο πρωτιές! Η πρώτη αφορά τον τραγουδιστή των Koza Nostra, του συγκροτήματος που φέτος μας εκπροσωπεί στην Eurovision Ηλία Κόζα, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι ερμηνευτής της φετινής Eurovision! Η δεύτερη πρωτιά αφορά το τραγούδι μας το οποίο λανσάρεται ως το καλύτερο μεταξύ των Βαλκανικών χωρών!

Το μόνο αρνητικό είναι η συμμετοχή της Κύπρου, η οποία τελικά φαίνεται να μην καταφέρνει να περάσει στον φετινό τελικό και να τερματίζει τελευταία στον ημιτελικό της Τρίτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: