Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ EUROVISION

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ, Η ΔΑΝΙΑ- ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ…
Ξεκινάει σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision -με τη συμμετοχή της Κύπρου-, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 22.00, σε απευθείας σύνδεση από το Μάλμε της Σουηδίας. Σε αυτόν παίρνει μέρος και η Δανία, το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, αλλά και η Ουκρανία, η οποία συγκαταλέγεται στις χώρες αυτές που θα ξεχωρίσουν.

 



Η Κύπρος, η οποία θα εμφανιστεί στην 14η θέση, δεν φαίνεται- όπως όλα δείχνουν- να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό, καθώς η Δέσποινα Ολυμπίου με την μπαλάντα «Αν με Θυμάσαι», δεν μπόρεσε να συγκινήσει τους εκατομμύρια eurofan. Αντιθέτως, ίσως επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που την θέλουν να καταλαμβάνει την τελευταία θέση στον πρώτο ημιτελικό…

Οι δέκα χώρες που φαίνεται πως θα ξεχωρίσουν σήμερα το βράδυ είναι οι εξής: Δανία, Ουκρανία, Ρωσία και Ιρλανδία θεωρούνται φαβορί. Ολλανδία και Αυστρία είναι σχεδόν δεδομένο πως θα λάβουν το εισιτήριο του τελικού, ενώ την δεκάδα φαίνεται να κλείνει η Μολδαβία, η Λευκορωσία, η Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Ωστόσο, η Λευκορωσία ελλείψει συμμαχιών ίσως τελικά δεν τα καταφέρει και μείνει εκτός, με αποτέλεσμα τη θέση της να παίρνει η Εσθονία ή η Λιθουανία, που τελευταία παρουσιάζουν μια καλή δυναμική. Πολλά ακούγονται και για την Κροατία, καθώς φαίνεται να είναι η επιλογή των επιτροπών για φέτος. Μην απορέσετε λοιπόν αν τη δείτε στον τελικό, εκτοπίζοντας μια άλλη χώρα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης! Όπως και να’ χει λίγες ώρες μείνανε μόνο! Η απάντηση σε λίγο στους δέκτες σας!

Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Δέσποινα Ολυμπίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: