Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2013

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ EBU ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ!!!
Σχεδόν μια βδομάδα έχει μείνει μέχρι την έναρξη της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας και ήδη τα γραφεία στοιχημάτων κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή της βραδιάς του Σαββάτου, αλλά και των δύο ημιτελικών της Τρίτης και της Πέμπτης.


Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες επιδόσεις, στον πρώτο ημιτελικό αναμένεται να τερματίσει πρώτη και με διαφορά το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, η Δανία. Ακολουθεί η Ολλανδία, η Ουκρανία, η Ρωσία, ενώ την πεντάδα αναμένεται να κλείσει η Ιρλανδία.

Στον δεύτερο ημιτελικό τα γραφεία στοιχημάτων φέρνουν πρώτη την Νορβηγία, ενώ σε απόσταση αναπνοής φαίνεται να ακολουθεί το Σαν Μαρίνο. Τρίτη καλύτερη επίδοση σημειώνει το Αζερμπαϊτζάν και ακολουθεί η Γεωργία και η Ουγγαρία.

Εξαιρετικές και οι επιδόσεις της Αυστρίας, της Λεωυκορωσίας, του Μαυροβουνίου, της Μολδαβίας και της Σερβίας, που σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων θα κλείσουν την δεκάδα του πρώτου ημιτελικού, ενώ η δεκάδα του δεύτερου ημιτελικού φαίνεται να ολοκληρώνεται με το Ισραήλ, την Ελβετία, την Φιλανδία, την Ρουμανία και την Ελλάδα.

Όλα αυτά βάσει των γραφείων στοιχημάτων, τα οποία ουκ ολίγες φορές έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους, ωστόσο διαμορφώνουν μια συνολική εικόνα.


Και αν τα γραφεία στοιχημάτων είναι αδιάφορα στην EBU, δεν μπορούν τα μέλη της να πουν το ίδιο και για ένα εμπιστευτικό έγγραφο που διέρρευσε εδώ και δύο μήνες πριν στο διαδίκτυο και στο οποίο αναγραφόταν η… τελική κατάταξη της μεγάλης βραδιάς του τελικού της Eurovision, βάσει της ψηφοφορίας των κρατών που συμμετέχουν!

Το έγγραφο έφερε την σφραγίδα της EBU και φυσικά αποσύρθηκε άμεσα από το διαδίκτυο. Εκεί λοιπόν αναφερόταν η αναλυτική ψηφοφορία όλων των κρατών, γεγονός που αν αληθεύει αποκαλύπτει πως ο διαγωνισμός της Eurovision είναι σικέ!

Βάσει εκείνου του εγγράφου, στον πρώτο ημιτελικό αναμένεται να περάσουν οι παρακάτω χώρες: Δανία, Ουκρανία, Εσθονία, Λιθουανία, Ολλανδία, Μολδαβία, Ρωσία, Ιρλανδία, Σερβία, Σλοβενία, ενώ στον δεύτερο οι εξής: Νορβηγία, Ισραήλ, Φιλανδία, Ισλανδία, Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, Ρουμανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Ουγγαρία.

Όσο για την τελική δεκάδα; Νικήτρια χώρα εμφανίζει την Δανία, δεύτερη την Γερμανία και τρίτη την Ουκρανία. Ακολουθούν οι Σουηδία και Ισπανία, ενώ την δεκάδα κλείνουν οι: Εσθονία, Νορβηγία, Γαλλία, Ισραήλ και Φιλανδία. Η Ελλάδα τερματίζει στην 14η θέση.

Όλα τα παραπάνω θα επαληθευτούν ή όχι από την Τρίτη 14 Μαΐου και μετά, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision. Σε αυτόν συμμετέχει και η Κύπρος, χωρίς ωστόσο να έχει ελπίδες διάκρισης… Καλή επιτυχία στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: