Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISION ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΒΟΡΙ

ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΔΕΚΑΔΑ, ΕΚΠΛΗΞΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ **ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ**
Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις θα κυλήσει σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, καθώς οι δέκα χώρες που θα προκριθούν στον τελικό λίγο- πολύ είναι γνωστές.

Πέντε συμμετοχές θεωρούνται μεγάλα φαβορί, όχι μόνο του δεύτερου ημιτελικού, αλλά γενικά της φετινής Eurovision. Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία και Ισραήλ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περάσουν πρώτες στον σημερινό ημιτελικό, ενώ Δανία και Τουρκία θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

Ιρλανδία και Σουηδία αναμένεται να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό, καθώς και η Κροατία, μιας και θεωρείται η αγαπημένη χώρα των επιτροπών και πάντοτε την ψηφίζουν.

Στις δύο τελευταίες θέσεις των χωρών που θα προκριθούν στη βραδιά του Σαββάτου προβλέπεται να δούμε την Ουκρανία και την Γεωργία, εκτός κι αν υπάρξει η έκπληξη από την Ρουμανία και την Κύπρο, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε κάθε ημιτελικό, όλα αυτά τα χρόνια, δύο χώρες- αουτσάιντερ καταφέρνουν να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι χώρες που σήμερα δεν θα τα καταφέρουν, προβλέπεται να είναι η Λιθουανία, παρόλο που οι ερμηνευτές του κομματιού θα μείνουν επί σκηνής μόνο με τα καυτά σορτσάκια τους, η Ελβετία και η Ολλανδία,, αν και πολλά γραφεία στοιχημάτων τις εμφάνιζαν να τα καταφέρνουν στον ημιτελικό, η Σλοβενία και η Βουλγαρία.
Σήμερα η Κύπρος μας θα εμφανιστεί στην 14η θέση, την αρχή κάνει η Λιθουανία και ολοκληρώνει τον δεύτερο ημιτελικό η Τουρκία, ενώ οι Έλληνες δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου, καθώς συμμετείχαμε στον πρώτο ημιτελικό.

Μην ξεχνάτε πως αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς το rantar θα σας μεταδώσει όλο το παρασκήνιο από το Όσλο της Νορβηγίας, ενώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως και σε αυτόν τον ημιτελικό, όπως και στον πρώτο, οι προβλέψεις μου θα είναι ακριβείς.

Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: