Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISION

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ!**ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ**
Ελλάδα και Ισλανδία κονταροχτυπιούνται για το ποια χώρα θα περάσει πρώτη στον τελικό, παρόλο που τις τελευταίες ημέρες στην πρώτη θέση των αποδόσεων στα στοιχήματα εμφανίζεται το Βέλγιο.
Από αουτσάιντερ, φαβορί το τραγούδι της Σερβίας, έκπληξη αναμένεται να είναι τα τραγούδια της Μολδαβίας και της Ρωσίας, ενώ η Φιλανδία αρχίζει και κερδίζει ψήφους από τους fan της Eurovision, αλλά όχι και από τις επιτροπές. Εκτός τελικού φαίνεται να μένει η Εσθονία, σύμφωνα με τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών, ενώ Αλβανία, Σλοβακία και Λευκορωσία φαίνεται να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό.

Εκτός τελικού μένουν-όπως όλα δείχνουν- Βοσνία, FYROM και Μάλτα, ενώ αναπάντητο μένει το ερώτημα για Λετονία, Πορτογαλία και Πολωνία.

Θυμηθείτε! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δύο μεγάλα φαβορί αναμένεται να μείνουν εκτός τελικού. Ας ελπίσουμε όχι η χώρα μας…
Σήμερα η Ελλάδα εμφανίζεται στην 13η θέση, την αρχή κάνει η Μολδαβία και ολοκληρώνει τον πρώτο ημιτελικό η Ισλανδία.

Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ στις 22.00 και η ψηφοφορία θα πραγματοποιείται από την έναρξη του ημιτελικού έως και 15 λεπτά μετά τη λήξη του διαγωνιστικού τμήματος.

Αμέσως μετά τον ημιτελικό της Eurovision το rantar θα σας μεταδώσει όλο το παρασκήνιο από το Όσλο της Νορβηγίας, ενώ ελπίζουμε και φέτος οι προβλέψεις μας να είναι ακριβείας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Καλή επιτυχία Γιώργο Αλκαίο!
Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: