Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όλο και πιο αντιπαθητικά πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο και οι πολίτες όλο και πιο θυμωμένοι είναι με μερικούς άχρηστους, που δυστυχώς μονοπωλούν στην επικαιρότητα. Οι αντιπάθειες της εβδομάδας είναι οι εξής:

1.) Θεόδωρος Ρουσόπουλος
Υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιος άλλος στην πρώτη θέση; Ο άνθρωπος που έγινε με το στανιό πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού και μάλιστα εν γνώσει του κυρίου Καραμανλή, μπορεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του αρχηγού της ΝΔ, εισπράττει όμως την αντιπάθεια της μεγαλύτερης μερίδας των Ελλήνων.

2.) Γιάννης Αγγέλου
Αποδείχτηκε στενότερος συνεργάτης του Ρουσόπουλου και όχι του Καραμανλή, παρόλο που είναι διευθυντής του γραφείου του δεύτερου. Μαζί με τον Ρουσόπουλο «οργανώνουν» την απομόνωση του πρωθυπουργού από την κοινωνία και τα προβλήματά της.

3.) Ηγούμενος Εφραίμ
Μπορεί να… έπεσε δύο θέσεις, ωστόσο φαίνεται πως για πολλές εβδομάδες θα βρίσκεται στη λίστα με τις αντιπάθειες, μιας και οι μπίζνες του με τη Μονή Βατοπεδίου, προκάλεσαν το κοινό αίσθημα και έκανε στα μάτια όλων μας το Άγιον Όρος να φαίνεται τόσο τιποτένιο…

4.) Γιατροί που χειρουργούσαν ομοφυλόφιλο
Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα ονόματά τους, αλλά αν τα ήξερα θα τα έγραφα. Πρόκειται για τους ανώμαλους και αλήτες γιατρούς, που ενώ χειρουργούσαν ομοφυλόφιλο, ο οποίος ήταν ναρκωμένος, και του αφαιρούσαν σεξουαλικό βοήθημα από τον πρωκτό, τον βιντεοσκοπούσαν και τον χλεύαζαν, ενώ είχαν το θράσος το βίντεο να το «ανεβάσουν» και στο διαδίκτυο. Ξεφτίλες!

5.) Κώστας Καραμανλής
Πρώτη φορά πρωθυπουργός αδυνατεί να απομακρύνει συνεργάτη του, παρά την επιθυμία τόσο της βάσης του κόμματός του, όσο και των Ελλήνων πολιτών, λες και κάτι τον φοβίζει. Αν όντως διαθέτει την πυγμή, όπως αφήνει να εννοηθεί, τότε η απομάκρυνση του κυρίου Ρουσόπουλου, πρέπει να γίνει άμεσα! Ας το τολμήσει επιτέλους!

6.) Γιάννης Μανώλης
Ο πρώην αντάρτης, που πλέον γίνεται ένα ήρεμο αρνάκι. Εκεί που τα΄ χωνε κανονικά στον πρωθυπουργό, τώρα σιωπά και λέει πως συμφωνεί απόλυτα μαζί του. Μέχρι τον επόμενο ανασχηματισμό βέβαια, καθώς εάν δεν συμπεριληφθεί στην κυβέρνηση, σίγουρα θα ξεκινήσει πάλι το… αντάρτικο!

7.) Μάθιου Νίμιτς
Ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων κατέθεσε κι άλλη πρόταση, με πολλές ασάφειες και δίχως να λάβει υπόψη του τα σοβαρά ζητήματα που έθεσε από την πλευρά της η ελληνική πλευρά. Δυστυχώς, πέρα από Ιστορία, φαίνεται να μη γνωρίζει και από… διπλωματία.

8.) Γιάννης Πρετεντέρης
Ο «αμερόληπτος» δημοσιογράφος, που μέσα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη στήλη του στην εφημερίδα «Το Βήμα», ζητάει διακαώς να συμφωνήσουμε στη φόρμουλα επίλυσης του ζητήματος με το όνομα των Σκοπίων, που προτείνει ο Μάθιου Νίμιτς, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις παγίδες που κρύβει το σχέδιο Νίμιτς.

9.) Νίκολα Γκρούεφσκι
Ο εθνικιστής πρωθυπουργός των Σκοπίων, που με την αλαζονική του στάση προσπαθεί να εκνευρίσει την Ελλάδα, για να φανούμε εμείς οι… «κακοί» στις τρίτες χώρες. Άψογο το παιχνίδι του με τον Μάθιου Νίμιτς, που απέφυγε να απαντήσει επί του σχεδίου του.

10.) Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Δυστυχώς, ο πατριάρχης Βαρθολομαίος σιωπά για την κρίση που ξέσπασε με τη Μονή Βατοπεδίου. Όταν όμως ήθελε να απομακρύνει τους μοναχούς από τη Μονή ή όταν μάλωνε με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, κάθε μέρα στα κανάλια έκανε δηλώσεις. Στα δύσκολα όμως κρίνονται όλοι…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ???
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ...
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ....
ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙΘ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ zougla.gr ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΦΑΚΕΛΟΦΑΓΑΔΩΝ ,
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΦΡΑΙΜ ...ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΤΟΝ ΑΠΟΠΗΡΕΣ ... ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ , ΓΛΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ , Η ΠΡΩΣΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ , ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ


rataplan

Ανώνυμος είπε...

poly wraia sthlh!!!!

mprabo rantar!


ypografh :
tsoumpria larilaro.