Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΟΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΗΝΑΚΗ
Αρχίζει την Δευτέρα, σε δεύτερο βαθμό, η δίκη για το παραδικαστικό, με κατηγορούμενους τους Ιάκωβο Γιοσάκη, Σάκη Κεχαγιόγλου. Είναι η υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί και το όνομα της Χριστίνας Βαληνάκη, συζύγου του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη, αλλά είχε, τότε, απαλλαγεί... τώρα ωστόσο οι κατηγορούμενοι φαίνονται διατεθειμένοι να ανοίξουν το στόμα τους και να πούνε πολλά και για την ίδια. Ίδωμεν…
Στο μεταξύ, παρακάτω σας παραθέτω το… ειρωνικό σχόλιο που μου απέστειλε ο Απόστολος Βαβύλης, πριν μερικούς μήνες, ως απάντηση σε ένα δημοσίευμά μου, που αφορούσε τον ίδιο και την τροπή που είχε πάρει η δικαστική έρευνα για τη δράση του. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την αυριανή δίκη, αξίζει όμως να δημοιεύσω το σχόλιο του, καθώς λόγω των τελευταίων γεγονότων στα εκκλησιαστικά δρώμενα, μάλλον είναι αρκετά επίκαιρο.

«Για κακή σας τύχη, αν και υποθέτω ότι θα προτιμούσατε η δικαιοσύνη να αποδίδεται με δημόσιες εκτελέσεις χωρίς δίκη όπως στο Ιράν ας πούμε, η ελληνική δικαιοσύνη έχοντας μελετήσει επί 3 χρόνια το κατηγορητήριο εναντίον μου κατέληξε με 60σέλιδο βούλευμα ότι το 90% των κατηγοριών που με βάρυναν είναι αστήρικτες και ως εκ τούτου αποφάσισε όχι μόνον την αποφυλάκισή μου, ως άχρηστου περιοριστικού μέτρου, αλλά το κυριότερο την ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗ για τις κατηγορίες αυτές.
Το κυνήγι των μαγισσών και το δημόσιο λιντσάρισμα ανθρώπων που είχαν την ατυχία να "ενοχλήσουν" κάποιους επώνυμους "εκκλησιαστικούς ηγέτες" δεν αρμόζει σε πολιτισμένες κοινωνίες."κάθε άνθρωπος θεωρείται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του από το δικαστήριο της χώρας στην οποία φέρεται ότι διέπραξε το αδίκημα(τα) για τα οποία κατηγορείται" Συνθήκη της Ρώμης.

Βέβαια δεν ενοχληθήκατε φαντάζομαι ότι ο αξιότιμος κ. Νικόλαος Παπαδήμας συνεργάτης του καθαιρεθέντος Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου, που φέρεται να έχει καταχραστεί τεράστιο χρηματικό ποσό, πουλώντας γη σε ακραίες σιωνιστικές ημι-παράνομες οργανώσεις κυκλοφορεί ελεύθερος, ουδέποτε δημοσιεύτηκε ούτε μια φωτογραφία του και το κυριότερο;ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Σας συγχαιρω για την ευαισθησία και την αντικειμενικότητά σας
Απόστολος Χρ.Βαβύλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: