Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ...

*Άκουσα να λένε πως συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα έχουν καταθέσει αίτηση στον Άρειο Πάγο, για τη δημιουργία κόμματος, με το οποίο και θα κατέβουν στις εκλογές.
Το κόμμα «Κομματικός Ξεσηκωμός Συνταξιούχων Ελλάδος (ΚΟΞΕΣΕ)», σύμφωνα με τους συνταξιούχους που θα το στελεχώνουν, θα μάχεται για καλύτερες συντάξεις και περισσότερα κοινωνικά οφέλη στους συνταξιούχους και όπως φαίνεται ήδη έχει πολλούς υποστηρικτές, σε όλη την Ελλάδα.

*Άκουσα να λένε πως ο Κώστας Σημίτης και η Άννα Διαμαντοπούλου απεκατέστησαν τις σχέσεις τους, μετά τη διαγραφή του πρώτου, όπου η δεύτερη είχε συμφωνήσει με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα λένε πως ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει για τα καλά, με συνεχή επικοινωνία μεταξύ των δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

*Την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ μαθαίνω πως ετοιμάζει ο Δημήτρης Τσοβόλας, και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος θεωρεί πως το παλιό στέλεχος της παράταξης έχει αδικηθεί στο παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα να τον δικαιώσει, βάζοντας τον είτε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις Ευρωεκλογές, είτε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

*Γενέθλια είχε πριν λίγες ημέρες ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και όπως έμαθα τον πήρε τηλέφωνο να του ευχηθεί να τα… εκατοστίσει και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Μπράβο διασυνδέσεις ο επίτιμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: