Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Άλλοι παραμένουν στη λίστα, άλλοι βγαίνουν, είτε γιατί επέδειξαν… καλύτερο χαρακτήρα, είτε γιατί υπήρχαν άλλοι, πολύ πιο αντιπαθητικοί από τους ίδιους. Η λίστα με τους πλέον αντιπαθητικούς αυτής της εβδομάδας είναι η εξής:

1.) Σγουράκης και Παπαιωάννου- γιατρουδάκια της κακιάς ώρας
Οι χειρουργοί που κορόιδευαν ασθενή, την ώρα που του αφαιρούσαν πλαστικό ομοίωμα αντρικού πέους, προκάλεσαν την οργή της κοινής γνώμης και το θυμό της, καθώς αρνήθηκαν να ζητήσουν έστω μια συγνώμη, με αποτέλεσμα να διωχθούν από τον διοικητή του νοσοκομείου. Κρίμα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα γιατρουδάκια το λάθος τους… Γι’ αυτό και καταλαμβάνουν επάξια την πρώτη θέση στους πιο αντιπαθείς της εβδομάδας.

2.) Αστυνομικοί που ξεβράκωσαν πολίτη στη μέση του δρόμου
Ακόμα μια φορά η αστυνομία εκτίθεται, καθώς δύο αστυνομικοί είχαν το θράσος να ξεβρακώσουν έναν πολίτη, ύποπτο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στο κέντρο μιας πλατείας, μπροστά σε πλήθος κόσμου, καταπατώντας βάναυσα την αξιοπρέπειά του. Επιτέλους, κύριε Παυλόπουλε, πάρτε μια σοβαρή θέση για τα αίσχη που συμβαίνουν μέσα στην Αστυνομία. Η σιωπή σας μήπως σημαίνει συγκάλυψη;

3.) Ηγούμενος Εφραίμ- καταχραστής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας
Είναι απίστευτο το πόσο διαπλεκόμενος ήταν ο ηγούμενος Εφραίμ! Καθημερινά έρχονται όλο και νέες πληροφορίες για τη δράση του… σατανικού ηγούμενου! Και που είστε ακόμα!

4.) Θοδωρής Ρουσόπουλος- υπουργός Επικρατείας
Όσο δεν διευκολύνει τον πρωθυπουργό με την παραίτησή του, τόσο θα βρίσκεται στη λίστα με τους πιο αντιπαθείς κάθε εβδομάδας. Έχει γαντζωθεί από την υπουργική του καρέκλα και δεν λέει με τίποτα να την αφήσει! Έννοια του, γιατί ο λαός κρίνει πολύ αυστηρά τέτοιες συμπεριφορές…

5.) Μάθιου Νίμιτς- μεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων
Και μόνο η αποκάλυψη, πως το τελευταίο σχέδιο που παρουσίασε ο μεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα, ήταν το ίδιο με αυτό που είχε επεξεργαστεί το Στέητ Ντιπάρντμεντ, φτάνει για να φανερώσει πως στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών ο Νίμιτς έχει γύρει προς τη μεριά των Σκοπιανών.

6.) Γιώργος Σανιδάς- εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Η… φανερή προτίμησή του προς τη Νέα Δημοκρατία, σαφώς και δεν τον καθιστά αντικειμενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Εκτός κι αν ονειρεύεται να πολιτευτεί κάποια στιγμή με το κυβερνών κόμμα. Πάντως τις μηνύσεις του τις «έφαγε» από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ.

7.) Κωνσταντίνος Γκάρας- 70χρονος παρ’ ολίγον δολοφόνος
Κάτοικος Κορδελιού Θεσσαλονίκης, δεν δίστασε να προσπαθήσει να βγάλει με κατσαβίδι το μάτι ενός υπαλλήλου αθλητικής αλυσίδας, όταν του πήγε τον διάδρομο γυμναστικής σπίτι του, μετά από επισκευή, και αρνήθηκε να τον πληρώσει. Η ιστορία έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο 70χρονος εν λόγω κύριος, μετά από την προσπάθειά του να χτυπήσει με κατσαβίδι στο μάτι τον τεχνικό, τον έδιωξε από το σπίτι του και καταχράστηκε τα 2.000,00€, που είχε στο τσαντάκι του ο τεχνικός και ξέχασε μέσα στο σπίτι του, χρήματα από προηγούμενες παραδόσεις που είχε πραγματοποιήσει. Απαράδεκτος ο Κωνσταντίνος Γκάρας, άνθρωπος που μοιάζει να έχει υιοθετήσει τα πρότυπα ζωής στη ζούγκλα.

8.) Τάκης Αθανασόπουλος- πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ
Μετά τις αυξήσεις που ζητάει επίμονα να γίνουν στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τώρα ο πρόεδρος της επιχείρησης προχωράει και στη στενή συνεργασία, για την αγορά λιγνίτη, με φιλοσκοπιανούς, μέλη του «Ουράνιου Τόξου». Καλά, δεν βρίσκεται κάποιος να τον σταματήσει;

9.) Νίκολα Γκρούεφσκι- εθνικιστής πρωθυπουργός των Σκοπίων, ελληνικής καταγωγής
Συνεχίζει τις εθνικιστικές του κορώνες ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, προτρέποντας μάλιστα τους φιλοσκοπιανικούς κύκλους, που δραστηριοποιούνται στους νομούς Φλώρινας και Πέλλας να εμποδίζουν οποιαδήποτε στρατιωτική άσκηση γίνεται στην περιοχή, καθώς αυτές- σύμφωνα με τα λεγόμενά του- στρέφονται εναντίον τους.

10.) Κώστας Καραμανλής- πρωθυπουργός Ελλάδας
Όσο αδυνατεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό και να απομακρύνει τον υπουργό Επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο από την κυβέρνηση, η κοινή γνώμη δεν θα σταματήσει να τον θεωρεί αδύναμο, ενώ σαφώς και μεγαλώνει η αντιπάθειά της απέναντί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: