Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
Διάβασα σε ένα blog και σας το μεταφέρω:
Είναι οι πιο πολυσυζητημένοι «μάνατζερ» golden boys της κυβέρνησης, λόγω των παχυλών μισθών τους και των αποτυχημένων ενεργειών τους. Ένας εκ των δύο συμμετείχε και στον πρωινό καφέ του Μαξίμου, λόγω και των σχέσεων του με τον Πρωθυπουργό. Τώρα οι πληροφορίες λένε του ότι του έριξαν πόρτα.

Η επισφάλεια της θέσης τους είναι δεδομένη κάθε στιγμή. Όμως τους έχει δεχθεί στους κόλπους της και η Εκκλησία, καθώς ο πρόεδρος της ΔΕΗ κύριος Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κύριος Χατζηεμμανουήλ είναι μέλη της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών της Εκκλησίας. Μάλιστα πρόεδρος της επιτροπής αυτής είναι πρώην γενικός διευθυντής της Εmporiki Real Estate της Εμπορικής.


Ως προς τον άνθρωπο που λένε ότι προώθησε το golden boy του ΟΠΑΠ στην Εκκλησία είναι τώρα μιντιακός του μάνατζερ στον ΟΠΑΠ . Είναι αυτός που ήταν δεξί μιντιακό χέρι του μακαρίτη Χριστόδουλου. Ο νέος προκαθήμενος τον είχε απομακρύνει αλλά τα βρήκαν. Έχετε να πείτε τίποτα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι boys είναι χούφταλα! Να μπουν σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου τώρα και να βγουν στη σύνταξη! Κουράστηκα να ακούω για τα καμώματα όλων αυτών των υπερηλίκων. Τον κουμπάρο - boy της Αγροτικής που τον βάζετε. Αυτός κι αν χρειάζεται απόλυση.