Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

*Συμβουλεύω τον Κώστα Καραμανλή να νοιαστεί λίγο για την υστεροφημία του, τώρα που τα γκάλοπ εμφανίζουν το κόμμα του να έρχεται δεύτερο μετά το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη της ΝΔ μιλούν ήδη για τον επόμενο αρχηγό του κινήματος. Στη… δύση του ας νοιαστεί επιτέλους για το… «βαρύ» του όνομα, γιατί σε λίγο όλοι θα τον χαρακτηρίζουν ως το πιο αποτυχημένο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από την Ελλάδας.

*Συμβουλεύω τον Γιώργο Παπανδρέου να μη δείχνει ενθουσιασμό με τα αποτελέσματα των γκάλοπ, πόσο μάλλον όταν φέρνουν πρώτο το ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο και όχι επειδή το κόμμα του έχει να επιδείξει κάτι θετικό. Όσο για την απόφασή του να ηγηθεί ο Κώστας Λαλιώτης της εκστρατείας του κόμματος μέχρι τις εκλογές, το αφήνω παντελώς ασχολίαστο…

*Συμβουλεύω την Αλέκα Παπαρήγα να μη δείχνει τόσο φανερά την προτίμησή της προς τη ΝΔ, γιατί σε λίγο θα την φωνάζουν «μπλε Αλέκα». Το φλερτ μεταξύ ΚΚΕ και ΝΔ μου θυμίζει αυτό που λένε: Θέλει η… Αλέκα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: