Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΠΑΡΤΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ!
Ένα σκάνδαλο απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, καθώς- σύμφωνα με πληροφορίες- σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, την περασμένη Κυριακή, μαζευτηκαν 4 διάσημοι μαύροι μπασκετμπολίστες και... κάλεσαν για ένα «ποτό» διψήφιο αριθμό κυριών.

Τα προαπαιτούμενα για να συμμετάσχει μια κυρία στο εν λόγω πάρτι ήταν να είναι είτε ξανθιά είτε μαύρη. Όλες οι υπόλοιπες αποκλείονταν. Το επίσης εκπληκτικό στο όλο γεγονός, ήταν πως στην είσοδο έλεγαν στην reception, το συνθηματικό «Ο κόουτς έδωσε ρεπό». Οι παίκτες των ομάδων που έχουν έδρα στα Βόρεια Προάστια ήταν 3 και ένας από Φάληρο μεριά...

Στο μεταξύ, στη δίνη ενός μεγάλου σκανδάλου βρίσκεται η γειτονική Ιταλία, που κλυδωνίζεται σε ένα κυκεώνα από φήμες, μυστικά και ψέματα, σχετικά με τις... ύποπτες εξωσχολικές δραστηριότητες πασίγνωστων ποδοσφαιριστών της Serie A (η αντίστοιχη δική μας Α' Εθνική κατηγορία). Ένας ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής, βγαίνοντας τηλεπλάτη σε δημοφιλές ειδησεογραφικό σόου, ισχυρίστηκε πως έχει προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες, επί χρήμασι, σε 12 πασίγνωστους εν ενεργεία παίκτες, που μάλιστα απολαμβάνουν σχεδόν καθημερινής προβολής από τα ιταλικά μέσα.

Ο συνεντευξιαζόμενος δήλωσε πως το σεξ λάμβανε χώρα μετά τους αγώνες, συνήθως στο διαμέρισμα του, σε ξενοδοχεία, ακόμα και στα αποδυτήρια, ενώ εξήγησε πως εργάζεται ως συνοδός για να συμπληρώσει το χαμηλό εισόδημα του, συμπληρώνοντας ότι πέραν των σεξουαλικών συνευρέσεων, συνόδευε κάποιους από τους πελάτες του σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ χρέωνε 1500 ευρώ το ραντεβού. Δήλωσε επίσης πως έχει προσφέρει υπηρεσίες σε περίπου 30 ποδοσφαιριστές, ενώ του έχει ζητηθεί να συμμετάσχει και σε ομαδικό σεξ, με περισσότερους παίκτες από την ίδια ομάδα, αλλά και κάποιους φίλους του. Και έπεται συνέχεια του σκανδάλου, καθώς τις τελευταίες ημέρες ασχολείται μόνο με το συγκεκριμένο θέμα.

Τι να πιστέψουμε άραγε?... (Σημείωση: οι φωτογραφίες εννοείται πως είναι τυχαίες...)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ouaouuuuu!!!! party its here ???
- yeeeesss !!!
-posword ?
-Ο κόουτς έδωσε ρεπό !!!!
-comming baby .