Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια αξίζουν σε πέντε υπουργούς της νέας κυβέρνησης, καθώς ήταν οι μόνοι από τους 40 συνολικά που δε δέχτηκαν ως δώρο ένα πανάκριβο ρολόι Rolex, από επιχειρηματία. Οι «επιχειρηματίες» δεν ήταν άλλοι από τους συντάκτες της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα», που προχώρησαν σε αυτήν τη φάρσα για να κάνουν ένα τεστ πολιτικού ήθους, μετά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προς τους υπουργούς του, να μείνουν μακριά από τους επιχειρηματίες και να μη δέχονται δώρα. Οι πέντε υπουργοί που δε δέχτηκαν το δώρο και ακολούθησαν ρητά την εντολή του πρωθυπουργού είναι οι: Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Αθανάσιος Νάκος και Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος.
*Συγχαρητήρια στα λεγόμενα «μικρά κόμματα» Κ.Κ.Ε., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΛΑ.Ο.Σ., που κατάφεραν και πέρασαν τον σκόπελο του 3% στις εκλογές και εισήλθαν στη Βουλή, ενώ αύξησαν και το ποσοστό τους σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του 2004. Τώρα μένει μόνο να αποδείξουν στους ψηφοφόρους τους, αλλά και σε όσους δεν τόλμησαν να τους ψηφίσουν πως μπορούν να δράσουν πιο αποτελεσματικά και να «υψώσουν ανάστημα» απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα. Εξάλλου κι αυτοί από τα έργα τους θα κριθούν.
*Συγχαρητήρια στον Λάκη Λαζόπουλο, για το μοναδικό “Αλ Τσαντίρι Νιούζ», που παρουσιάζει και φέτος με τεράστια επιτυχία, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Συγχαρητήρια που τολμάει να πει όσα θέλουν όλοι οι Έλληνες, είτε γιατί διστάζουν, είτε γιατί απλά δεν το θεωρούν απαραίτητο. Πραγματικά, ό,τι καλύτερο στην ελληνική τηλεόραση. Συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: