Τρίτη 14 Μαΐου 2019

EUROVISION 2019- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ EURO-FANS!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ- ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Ανατρεπτική είναι η τελευταία δημοσκόπηση για τον νικητή της φετινής Eurovision, καθώς σύμφωνα με αυτήν, ρωτήθηκαν χιλιάδες άτομα από όλη την Ευρώπη ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό. Μιλάμε δηλαδή για το εν δυνάμει κοινό, αυτό που θα αναδείξει με την ψήφο του και τον φετινό νικητή!

Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα (καθώς η έρευνα ολοκληρώνεται μία ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού), νικήτρια χώρα της 64ης Eurovision αναμένεται να είναι η Ιταλία, ενώ ακολουθεί η Ολλανδία και η Ελβετία.

Η Γερμανία κάνει την έκπληξη, μιας και εμφανίζεται στην τέταρτη θέση, ενώ την πρώτη πεντάδα «κλείνει» η Γαλλία. Η δικιά μας Κατερίνα Ντούσκα, με το τραγούδι Better Love, καταλαμβάνει την έκτη θέση, ενώ στην έβδομη είναι η Σερβία, κάτι που αποτελεί έκπληξη. Η Ισπανία εμφανίζεται στην όγδοη θέση (μια συμμετοχή που τελευταία ανεβαίνει συνεχώς), ενώ η ένατη ανήκει στην Ρουμανία. Την τελική δεκάδα κλείνει η Κύπρος, με την Τάμτα και το τραγούδι “Replay”.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αλλά και με τα γραφεία στοιχημάτων, όλα συνηγορούν πως η τελική δεκάδα που θα προκύψει από τον πρώτο ημιτελικό είναι: Ελλάδα, Σερβία, Κύπρος, Βέλγιο, Ισλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Τσεχία και Αυστραλία.

Αντιθέτως, διαφορές υπάρχουν μεταξύ δημοσκόπησης και γραφείων στοιχημάτων για το ποια θα είναι η τελική δεκάδα του δεύτερου ημιτελικού. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, αυτή θα διαμορφωθεί ως εξής: Ολλανδία, Ελβετία, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Σουηδία, Ρωσία, Πολωνία, Αυστρία και Νορβηγία. Να σημειωθεί πως στη θέση της Ρουμανίας, της Πολωνίας και της Αυστρίας, τα γραφεία στοιχημάτων υποστηρίζουν πως θα περάσουν η Λιθουανία, η Μάλτα και η Μολδαβία, που αναμένεται να είναι και η έκπληξη του φετινού διαγωνισμού.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία προγνωστικά, φαίνεται να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση στον τελικό η Ιταλία με την Ολλανδία, ενώ όπως όλα δείχνουν Ελλάδα και Κύπρος θα βρίσκονται στην τελική δεκάδα, με την Ελλάδα μάλιστα να καταφέρνει να τερματίζει πρώτη στον πρώτο ημιτελικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: