Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ A' ΚΑΙ B' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ EUROVISION 2019

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ EUROVISION 2019- ΦΑΒΟΡΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Εβδομάδα Eurovision αυτή που ξεκινάει και ήδη οι απανταχού eurofans ετοιμάζονται να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι, στον πρώτο ημιτελικό (που συμμετέχει η Τάμτα και η Κατερίνα Ντούσκα) και στον δεύτερο (στον οποίο είναι τα περισσότερα φαβορί), με αποκορύφωμα φυσικά το Σάββατο 18 Μαΐου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός!
Οι πρόβες των συμμετεχόντων έχουν ολοκληρωθεί και σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία προγνωστικά, οι δέκα συμμετοχές που αναμένεται να ξεχωρίσουν στον Α’ Ημιτελικό είναι (με αλφαβητική σειρά): Αυστραλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Ισλανδία, Κύπρος, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία και Τσεχία,  με την Κύπρο να φαίνεται να περνάει πρώτη και την Ελλάδα δεύτερη! Πολύ υψηλά αναμένεται και η Ισλανδία, καθώς και η Αυστραλία.

Στον δεύτερο ημιτελικό οι δέκα συμμετοχές που αναμένεται να ξεχωρίσουν είναι (με αλφαβητική σειρά): Αζερμπαϊτζάν, Ελβετία, Κροατία, Λιθουανία, Μάλτα, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ρωσία και Σουηδία, με την Ολλανδία όπως όλα δείχνουν να τερματίζει πρώτη και δεύτερη να περνάει η Σουηδία.

Από τις χώρες του τελικού, πολύ καλά αναμένεται να πάει η Γαλλία και η Ιταλία, ενώ μεγάλος νικητής του τελικού, βάσει των στοιχημάτων, φαίνεται να είναι η Ολλανδία, με το τραγούδι “Arcade”, που ερμηνεύει ο Duncan Laurence.

Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός. Οπότε εμείς να ευχηθούμε καλή τύχη στην Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: