Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ EUROVISION

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ 10ΑΔΑΣ ΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Λίγο πριν την έναρξη της 59ης Eurovision, από τον”B&W Hallerne” της Κοπεγχάγης και τα στοιχήματα για τον φετινό νικητή έχουν πάρει φωτιά, μετά και την ολοκλήρωση των ημιτελικών, όπου πήραμε μια πρώτη γεύση.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, νικήτρια φέτος θα είναι η Sanna από τη Σουηδία, με το τραγούδι της “Undo”. Θα ακολουθήσει η Αυστρία με την Conchita, τη γυναίκα με τα μούσια, ενώ την Ολλανδία την δίνουν τρίτη, όταν πριν τον ημιτελικό φιγουράριζε στις τελευταίες θέσεις.

Η Αρμενία, ενώ πριν τους ημιτελικούς φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί, τώρα έρχεται τέταρτη, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο πέμπτο, παρόλο που δεν έχουμε δει ακόμα την εμφάνιση της χώρας επί σκηνής. Η Ουγγαρία αν και ήταν σίγουρο πως θα είναι μέσα στην τριάδα, τα στοιχήματα τώρα την εμφανίζουν έκτη, η Ουκρανία έβδομη και όγδοη η διοργανώτρια χώρα, η Δανία. Στην ένατη θέση θέλουν τα στοιχήματα την Ελλάδα, ενώ στην δέκατη την Ισπανία.

Τώρα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του rantar, μέσα στην τελική δεκάδα αναμένεται να δούμε τις εξής χώρες: Αρμενία, Σουηδία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Αυστρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, ενώ μια θέση στη δεκάδα θα έχει ή η Ισπανία ή η Ρωσία ή το Αζερμπαϊτζάν.
Τα μεγάλα φαβορί ωστόσο του φετινού διαγωνισμού είναι τέσσερα: Καταρχήν η Σουηδία, η οποία όμως δεν θέλει και τόσο πολύ να κατακτήσει την πρωτιά, μιας και μόλις πέρσι διοργανώθηκε η Eurovision στο έδαφός της, οπότε το οικονομικό κόστος της οργάνωσης θα ήταν μεγάλο. Η Ουγγαρία, η οποία όμως επίσημα δήλωσε πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να διοργανώσει την Eurovision και με τη συμμετοχή της απλά επιθυμεί την εξασφάλιση μιας καλής θέσης. Η Αρμενία, όπου αν και θέλει να κερδίσει σκέφτεται και αυτή το οικονομικό κόστος, μιας και η οικονομία της είναι εύθραυστη. Τέλος, το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο φαντάζει και το πιο ιδανικό για την EBU για να κερδίσει, μιας και το Λονδίνο μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη διοργάνωση τις ολυμπιακές της εγκαταστάσεις και έτσι να βγει κερδισμένη.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τον νικητή και η φετινή Eurovision θα είναι πλέον παρελθόν. Να ευχηθούμε στη συμμετοχή της Ελλάδας καλή επιτυχία και να ανανεώσουμε εμείς το ραντεβού μας λίγα λεπτά μετά τον τελικό, όπου θα σχολιάσουμε όλα όσα συνέβησαν στην Κοπεγχάγη!

Μείνετε συντονισμένοι στο rantar!!!  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 (ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ)..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 (ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥΗΔΙΑ,ΑΥΣΤΡΙΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ)..

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως φιλε, αυτη ήταν η τελική τριάδα, όπως πρόβλεψε σωστά το rantar!