Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Ο Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISION 2014!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ RISE UP!!!
Ξεκινάει σε λίγες ώρες ο δεύτερος ημιτελικός της φετινής Eurovision, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα με το Rise Up, το οποίο και θα εμφανιστεί στην 13η θέση! Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η φετινή συμμετοχή μας θα τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα, ενώ δεν είναι τυχαίο πως στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, η χώρα μας πήρε την πρώτη θέση προτίμησης για τον δεύτερο ημιτελικό!

Ωστόσο, παραδοσιακά οι χώρες με τις οποίες διαγωνιζόμαστε στον δεύτερο ημιτελικό, δεν μας ψηφίζουν στην Eurovision, τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια, με εξαίρεση την Ρουμανία. Άλλο όμως ο ημιτελικός και άλλο ο τελικός, μιας και στην πρώτη περίπτωση η ψήφος είναι πιο χαλαρή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα έως τώρα προγνωστικά, η τελική δεκάδα που θα περάσει στον τελικό του Σαββάτου, θα είναι η εξής:  Ελλάδα και Ισραήλ στις πρώτες θέσεις. Θα ακολουθήσουν Νορβηγία, Αυστρία, Ρουμανία, Ιρλανδία, Πολωνία και Φιλανδία, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις το πιο πιθανό είναι να δούμε την Ελβετία και τη Σλοβενία, χωρίς όμως να αποκλείεται και η έκπληξη της Λιθουανίας ή της Μάλτας, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Καλή επιτυχία στην χώρα μας, καλή επιτυχία στους Freaky Fortune & RiskyKidd!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: