Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

1.)Ηγούμενος Εφραίμ
Στην κορυφή αυτής της εβδομάδας των αντιπαθειών, ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος έκανε μπίζνες μέσω Αγίου Όρους και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Θοδωρή Ρουσόπουλου κατάφερε και έβγαλε πολλά εκατομμύρια ευρώ, στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας, ο αμαρτωλός!

2.)Θοδωρής Ρουσόπουλος
Ο άνθρωπος με τα πολλά σπίτια και εξοχικά, που τα απόκτησε με… τραπεζικά δάνεια και η γυναίκα του δούλευε στα δελτία ειδήσεων, παρόλο που ο ίδιος είναι υπουργός επικρατείας, πλέον γίνεται ακόμα πιο αντιπαθητικός, καθώς κατάφερε και έγινε βασιλιάς αντί του βασιλέως, «φυλακίζοντας» τον Κώστα Καραμανλή στο γαλήνιο περιβάλλον του στη Ραφήνα. Για να μην αναφερθώ στις σχέσεις του με τον ηγούμενο Εφραίμ. Σήμερα όλοι ζητούν την παραίτησή του, αλλά ο ίδιος φαίνεται να τους απαντάει: «Βαθιά ακούγεστε!!!»

3.)Γιάννης Κεφαλογιάννης
Καταδικάστηκε γιατί παρείχε προστασία σε χασισοκαλλιεργητές στην Κρήτη. Και αντί να ζητήσει συγνώμη, κατήγγειλε τη δικαστική έδρα επειδή τον καταδίκασε. Αίσχος ρε!

4.)Νίκολα Γκρούεφσκι
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων συνεχίζει την ίδια προκλητική στάση απέναντι στην Ελλάδα, κατηγορώντας μας ακόμα μια φορά για ανύπαρκτα ζητήματα. Αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο χωρών από φιλικές, εξαιτίας ενός εθνικιστή στενόμυαλου, να εξελίσσονται σε εχθρικές.

5.)Γιώργος Βουλγαράκης
Αν και βουλευτής, δε δίστασε να έχει και δικιά του επιχείρηση, η οποία μάλιστα διαχειριζόταν και κρατικές υποθέσεις. Για να μη μιλήσω για τα σκάφη και τα σπίτια που έχει στην κατοχή του, καθαρό παράδειγμα αλματώδους νεοπλουτισμού Έλληνα βουλευτή, σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τελικά αναγκάστηκε σε παραίτηση, καθώς ο ίδιος δεν έλεγες με τίποτα να αφήσει την υπουργική του καρέκλα.

6.)Γιώργος Αλογοσκούφης
Μπορεί η οικονομία της Ελλάδας να έχει το μαύρο της το χάλι και όντως να προσπαθεί να τη διορθώσει, ωστόσο η εξοικονόμηση χρημάτων από τον απλό λαό, μέσω σκληρών φορολογικών μέτρων και όχι από τους ίδιους τους βουλευτές, που οι αυξήσεις στο μισθό τους διαδέχονται η μία την άλλη, αν μη τι άλλο είναι προκλητικό εκ μέρους του.

7.)Γιάννης Μανώλης
Προσπάθησε να το παίξει αντάρτης, σε μια προσπάθεια να τρομάξει το Μαξίμου και σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό να τον βάλει στην κυβέρνηση και φυσικά ξεμπροστιάστηκε όταν, ενώ δήλωνε πως δεν θα ψηφίσει ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης, τελικά όχι μόνο το ψήφισε, αλλά και το επικρότησε. Μπράβο πολιτικό ήθος!

8.)Βασίλης Μιχαλολιάκος
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ισχύει ό,τι και στην περίπτωση του Γιάννη Μανώλη. Συνάδελφοι βλέπετε…

9.)Παναγιώτης Ψωμιάδης
Αφού απείλησε πως σε λίγες ημέρες θα… ρίξει μια βόμβα μεγατόνων και άφησε να εννοηθεί πως προσχωρεί στο κόμμα του Καρατζαφέρη, τελικά τα πήρε όλα πίσω (συνήθης τακτική του νομάρχη), εμφανιζόμενος φυσικά σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα των δελτίων ειδήσεων ή ενημερωτικών εκπομπών και δήλωσε αιώνια πίστη στον Κώστα Καραμανλή.

10.)Κώστας Καραμανλής
Η εμμονή του να μη θέλει να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες και η αδιαφορία του για τα πολιτικά σκάνδαλα που ξεσπάνε σχεδόν καθημερινά στη χώρα μας, έχουν εξοργίσει τον ελληνικό λαό, που του ζητάει να πάρει άμεσα μέτρα, τώρα, όχι στην επόμενη τετραετία (αν φυσικά την κερδίσει…).

Δεν υπάρχουν σχόλια: