Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΟΛΑ by ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ...ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!

Συνεχίζονται τα σκάνδαλα των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης καλείται να δώσει άμεσα εξηγήσεις, για το σκάνδαλο που ξέσπασε με την ιδιαιτέρας του Πάολα Μάλοβιτς, η οποία φέρεται να κατέχει εννέα (!!!) κρατικές θέσεις και εμπλέκεται στις καταπατήσεις των δημοσίων εκτάσεων στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα η Πάολα Μάλοβιτς τοποθετήθηκε σε θέση ειδικής συνεργάτιδας στο Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Αλογοσκούφη τον Μάιο του 2004, ενώ στη συνέχεια εξαιρείται από την αναστολή άσκησης του λειτουργήματος του δικηγόρου και της επιτρέπεται η παράλληλη άσκηση καθηκόντων ειδικής συνεργάτιδας και ελεύθερης επαγγελματία. Επίσης διορίστηκε μέλος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, στο ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ., στη Διυπουργική Συμβουλευτική Ομάδα Εργασίας για την Κατάρτιση Σχεδίου Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και ΕΛΒΟ, στο ΔΣ της ΕΤΑ ΑΕ., στη Διαχειριστική Αρχή ΚΠΣ, στην Τεχνική Γραμματεία της Επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου έργου για το Γ ΚΠΣ. και τέλος στην Ολυμπιακή.

Πάντως τυχερή η γραμματέας του Γιώργου Αλογοσκούφη. Ούτε στη γυναίκα του δεν θα έδινε τόσες κρατικές θέσεις! Ανοιχτοχέρης ο υπουργός Οικονομίας μας, αλλά φαίνεται πως μόνο με τους… στενούς του συνεργάτες!!! Γιατί στους συνταξιούχους και τους τους εργαζόμενους… χέστα! (Με το συμπάθειο κιόλας, κυρία Πάολα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: