Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ

*Συμβουλεύω τους υπεύθυνους των θαλάσσιων σπορ, στην παραλία Αγράρι της Μυκόνου, να μην κοροϊδεύουν τους Ιταλούς ομοφυλόφιλους και όταν αυτοί πηγαίνουν και τους αφήνουν τα χρήματά τους, να τους κάνουν τεμενάδες. Είναι ντροπή για τον τουρισμό της χώρας μας, αλλά και για τους ίδιους, που συμπεριφέρονται σαν ψευτόμαγκες. Ας πήγαιναν στην Τήνο, αν ενοχλούνταν τόσο…


*Συμβουλεύω γνωστή ιδιοκτήτρια εστιατορίου της Μυκόνου, στο οποίο τρώει όλη η ελίτ της χώρας μας, να μην σχολιάζει στους πελάτες τη συμπεριφορά τους. Ας μην ξεχνάει πως από αυτούς έχει βγάλει χρήματα.

*Συμβουλεύω όλους τους Μυκονιάτες να μειώσουν τις τιμές των δωματίων τους, γιατί σε λίγο καιρό θα βλέπουν τον κόσμο να επιλέγει άλλον προορισμό. Δεν είμαστε όλοι Αμερικάνοι, για να μη μας νοιάζουν τα χρήματα. Συμμορφωθείτε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να εννοείτε την Ειρήνη του εστιατορίου Ναυτίλος, που έχει κάνει τη ζωή δύσκολη του συνεταίρου της Βασίλη από Θεσσαλονίκη. Μια φορά έτυχε να φάω εκεί και όντως άκουσα σχόλια για διάσημους, αλλά δεν είδα τέτοιους να τρώνε εκεί. Οι τιμές ήταν αρκούντος ακριβές. Ευτυχώς ο Βασίλης τα κανόνισε και πλήρωσα λιγότερα.

Ανώνυμος είπε...

Την επομενη φορα αγαπητο ρανταρ που θα ερθεις εδω ομως να περιδρομιασεις θα σε ταϊσω ποντικοφαρμακο ...

φιλικα Ειρηνη

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxxxaxaxaxaxa

ayto symainei epagkelmatismos!!!!!

na xarw egw mia katasthmatarxisa...re OUST!!!
kai egw pou elega oti xwriates pou asxolountai me ton tourismou exoume mono edw.....

dionyshs
zakynthos