Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΣΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΕΡΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ
Έλληνα φορολογούμενε, που κάθε μέρα η ακρίβεια σου χτυπάει την πόρτα και φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να μην έχεις να φας, μήπως γνωρίζεις πόσο πλήρωσες για τα νέα λογότυπα της ΕΡΤ; 1.200.000,00€ ή για να στο πω σε δραχμές, 408.900.000 δρχ!!!

Μην αγριεύεις νεοέλληνα, σκέψου μόνο πως χρειάστηκαν οχτώ μήνες δουλειά, ώστε τα δύο μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στούντιο του Λονδίνου, με τους κορυφαίους επαγγελματίες, για να σου φτιάξουν αυτά τα… υπέροχα (…) λογότυπα των κρατικών καναλιών ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3, που βλέπεις πάνω δεξιά στην οθόνη της τηλεόρασής σου.

Στο… μεγάλο αυτό γεγονός αναφέρθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, υπεραμύνθηκε της «ταρίφας» των 1.200.000,00€ που πρέπει να πληρώσουμε όλοι εμείς για τα νέα λογότυπα της ΕΡΤ, λέγοντας μάλιστα πως την ίδια ακριβώς δουλειά έκαναν και τα ιδιωτικά κανάλια, πληρώνοντας μάλιστα περισσότερα χρήματα, παρόλο που η ΕΡΤ έπρεπε να πληρώσει τα πιο πολλά, καθώς μιλάμε για τρία κανάλια.

Οπότε νεοέλληνα, είσαι και τυχερός! Γιατί γκρινιάζεις; Αυτό σου λέει και ο κύριος Ρουσόπουλος, ο οποίος αν το καλοσκεφτείτε, με βίλα στην Πάρο, στο Καπανδρίτη και που αλλού, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει, δεν θα έχει και πρόβλημα φαντάζομαι να δώσει το μερίδιο που του αναλογεί για τα τρία λογοτυπάκια. Μήπως να πληρώσει και το δικό μου μερίδιο;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το δικο σου μεριδιο ???
χα !!!!
μηπως να πληρωσεις εσυ τα δικα μας διαπλεκομενο rantar !!!