Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION Η ΕΛΛΑΔΑ!

 ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Τα κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου η Στεφανία, ερμηνεύοντας άψογα το “Last Dance”, σε χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού. Η σκηνοθετική λήψη ήταν πολύ καλή και η ιδέα των αόρατων χορευτών ευρηματική.

 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές, φαίνεται πως πέρασαν όλα τα φαβορί, με εξαίρεση την Εσθονία, η οποία πιθανότατα εκτοπίστηκε από το αουτσάιντερ, την Μολδαβία, η οποία εκπροσωπήθηκε επίσης με τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου.

 


Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασαν οι συμμετοχές της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, αλλά κυρίως της Φιλανδίας, που ξεσήκωσε το στάδιο με το heavy metal τραγούδι της. Η Ισλανδία, που πέρασε στον τελικό, δεν τραγούδησε live, καθώς μέλη του συγκροτήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid, οπότε προβλήθηκε βίντεο από την πρόβα τους, κάτι που αναμένεται να γίνει και στον τελικό.

 

Για την ιστορία, οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν είναι: Σαν Μαρίνο, Ελλάδα, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φιλανδία και Ελβετία. Δεν τα κατάφεραν οι: Εσθονία, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία, Γεωργία, Λετονία και Δανία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: