Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION!

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ- ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός της φετινής Eurovision, με την Κύπρο να εξασφαλίζει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Σε μια διοργάνωση, που θύμιζε δεκαετία του ’90, με φτωχά, μουντά σκηνικά, με μέτρια σκηνοθεσία και ήχο, η Ολλανδία δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη, μετά από δυο χρόνια που έχει να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός λόγω της πανδημίας του Covid-19.

 

Όλα τα φαβορί πέρασαν στον τελικό, με εξαίρεση το Βέλγιο, το οποίο φαίνεται να εκτόπισε την Κροατία από την δεκάδα. Πιο αναλυτικά, δύο από τα μεγάλα φαβορί του Α΄ ημιτελικού, η Μάλτα και το Αζερμπαϊτζάν, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των euro-fans, ενώ θερμή υποδοχή επιφύλαξαν και στη συμμετοχή της Ουκρανίας.

 

Η Έλενα Τσαγκρινού της Κύπρου εμφανίστηκε εμφανώς αγχωμένη, ο ήχος της είχε προβλήματα, η φωνή της δεν την βοήθησε, ενώ η σκηνοθεσία ήταν μετριότατη. Δυστυχώς, δεν ήταν αυτό που αναμέναμε… Υπάρχει όμως δυνατότητα βελτίωσης στον τελικό. Το Ισραήλ ήταν η έκπληξη της βραδιάς και αναμένεται στον τελικό να τα πάει εξίσου καλά. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη η συμμετοχή της Ρωσίας. Μην απορήσετε αν την δείτε μέσα στην τελική πεντάδα του Σαββάτου.  

 


Η εμφάνιση της ερμηνεύτριας της Κροατίας ήταν μια φθηνή αντιγραφή της Φουρέιρα, γι’ αυτό και δεν προκρίθηκε, παρόλο που τα στοιχήματα την ήθελαν μέσα στον τελικό. Για την ιστορία, οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν είναι: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΙΣΡΑΗΛ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑ. Οι χώρες που έμειναν εκτός είναι: ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: