Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION 2015

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ- ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ
Με τη συμμετοχή της Κύπρου ξεκινάει σε λίγες ώρες ο δεύτερος ημιτελικός της 60ης Eurovision, που πραγματοποιείται στη Βιέννη της Αυστρίας. Όλοι ελπίζουν να διαφέρει από τον πρώτο, ο οποίος χαρακτηρίστηκε βαρετός, μονότονος και κάκιστα σκηνοθετημένος. 17 κράτη συμμετέχουν σε αυτόν τον ημιτελικό και μόλις δέκα θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό του Σαββάτου. Δικαίωμα ψήφου έχουν και η Γερμανία, η Αυστραλία (ψήφισε και στον πρώτο), η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, που περνάνε αυτόματα στον τελικό.
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Δύσκολο είναι να προβλεφθεί με ακρίβεια ποιες χώρες του δεύτερου ημιτελικού θα περάσουν στον τελικό, μιας και η φετινή Eurovision είναι Eurovision των ανατροπών. Ωστόσο, πέντε θεωρούνται δεδομένο πως θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Αυτές είναι: Σουηδία, Σλοβενία, Νορβηγία, Αζερμπαϊτζάν και Τσεχία. Ακολουθούν η Ισλανδία, η Λετονία και το Μαυροβούνιο, ενώ τις άλλες δύο θέσεις προβλέπεται να πάρουν το Ισραήλ και η Μάλτα.

Οι χώρες που δεν προβλέπεται να προκριθούν είναι οι: Λιθουανία, Ιρλανδία, Πολωνία, Κύπρος, Σαν Μαρίνο, Πορτογαλία, Ελβετία.


Λίγη ώρα μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, το rantar θα σας αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της βραδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: