Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ EUROVISION

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μετά και τις τελευταίες πρόβες των χωρών που συμμετέχουν στην φετινή Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, τα φαβορί του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει.

ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ- ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2012
Στον πρώτο ημιτελικό πρώτη προβλέπεται να τερματίσει η Ισλανδία, ενώ Ρωσία και Κύπρος φαίνεται να ολοκληρώνουν την πρώτη τριάδα. Την πεντάδα κλείνουν η Ρουμανία και η Ελλάδα.

Ακολουθούν Δανία και Ουγγαρία, ενώ για τις τρεις τελευταίες θέσεις θα δώσουν μάχη η Ελβετία, η Ιρλανδία και η Φιλανδία. Πολύ κοντά τους η Μολδαβία, η Αλβανία και το Ισραήλ, όπου ίσως και να αποτελέσουν τις εκπλήξεις της βραδιάς, μιας και πάντοτε σε όλους τους ημιτελικούς δύο φαβορί δεν καταφέρνουν να περάσουν στην τελική φάση και προκρίνονται δυο χώρες- έκπληξη. Το ίδιο θα ζήσουμε και φέτος.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ- ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2012
Στον δεύτερο ημιτελικό όλα τα γραφεία στοιχημάτων παρουσιάζουν την ίδια τριάδα ως μεγάλο φαβορί. Οι χώρες που την αποτελούν είναι η Σουηδία, η Σερβία και η Νορβηγία, ενώ την πεντάδα θα κλείσουν η Εσθονία και η Τουρκία.

Θα ακολουθήσουν η Σλοβενία, η Ολλανδία, η Ουκρανία, η Βοσνία και η FYROM, η οποία τελευταία πάει πολύ καλά στα στοιχήματα. Μάχη για μια θέση στον τελικό θα δώσουν και η Λευκορωσία, η Πορτογαλία και η Μάλτα, όπου ίσως και εδώ να δούμε αυτές τις χώρες να πλασάρονται ως η έκπληξη της βραδιάς, βγάζοντας από το κάδρο των νικητών μια χώρα από τα μεγάλα φαβορί.

Οι δύο ημιτελικοί είναι σε λίγα 24ωρα. Ευχές για καλή επιτυχία στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: