Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ, 8Η ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις τρεις διαγωνιστικές βραδιές του φετινού 55ου διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Όσλο της Νορβηγίας και τα γραφεία στοιχημάτων στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει ήδη τις προβλέψεις τους για τον νικητή, ενώ καθημερινά διαμορφώνουν τις λίστες με την απόδοση κάθε χώρας στον τελικό της διοργάνωσης.
Σε όλα τα μεγάλα γραφεία στοιχημάτων το Αζερμπαϊτζάν και η Γερμανία φαίνεται να είναι τα μεγάλα φαβορί και ακολουθεί το Ισραήλ, ενώ Δανία, Κροατία και Νορβηγία φιγουράρουν μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις (όλες οι χώρες διαγωνίζονται στον δεύτερο ημιτελικό). Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 8η θέση, βάσει των αποδόσεων που δίνουν στο σύνολο τους τα γραφεία, ενώ η Κύπρος πότε βρίσκεται μέσα στις 20 χώρες που θα προκριθούν από τους ημιτελικούς και πότε όχι.

Όσον αφορά τον πρώτο ημιτελικό, μιας και για τον δεύτερο οι νικητές είναι δεδομένοι,, όλα τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν σε αυτόν η Ελλάδα να τερματίζει πρώτη και με διαφορά, ακολουθεί η Σλοβακία και έπονται το Βέλγιο και η Ισλανδία.

Ωστόσο, οι αποδόσεις καθημερινά διαμορφώνονται και τα πράγματα πλέον δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όπως άλλες χρονιές, μιας και οι επιτροπές των κρατών τελικά ανατρέπουν τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: