Κυριακή 8 Μαΐου 2022

66Η EUROVISION 2022: ΜΕ… ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΟΡΙΝΟ!

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΚΥΠΡΟΣ

Με την Amanda και το τραγούδι “Diet Together” θα διαγωνιστεί φέτος η Ελλάδα, με τα στοιχήματα να την φέρνουν σε πολύ υψηλή θέση. Η Κύπρος, με την Andromache και το τραγούδι “Ela” φαίνεται να δυσκολεύεται λίγο, κυρίως γιατί ο ελληνικός στίχος δεν φαίνεται να αρέσει στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ- ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ

Στον πρώτο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, οι χώρες που αναμένεται να προκριθούν με άνεση είναι:  ΑΛΒΑΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΑ. Θα ακολουθήσουν οι: ΛΕΤΟΝΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ, ενώ πιστεύω πως η Νορβηγία, την οποία πολλοί θεωρούν φαβορί για πρόκριση, δεν θα τα καταφέρει τελικά. Αν όμως περάσει, βλέπω να μένει εκτός η Λετονία.

Εκτός αναμένεται να βρεθούν οι: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΑ (για την οποία αναφερθήκαμε παραπάνω).

 

Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ- ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ

Στον δεύτερο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, οι χώρες που αναμένεται να προκριθούν με άνεση είναι: ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Από εκεί και πέρα παίζεται ένα θρίλερ, με τα στοιχήματα να θέλουν να ολοκληρώνεται η δεκάδα με την Εσθονία, το Βέλγιο και την Τσεχία και εγώ να πιστεύω πως αυτές θα μείνουν εκτός και στη θέση τους θα δούμε τις χώρες: ΙΣΡΑΗΛ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ.

Εκτός αναμένεται να βρεθούν οι: ΓΕΩΡΓΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΜΑΛΤΑ και οι τρεις χώρες που ανέφερα παραπάνω (ΕΣΘΟΝΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΤΣΕΧΙΑ)

 

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: