Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION 2018

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ME TO FUEGO
Έτοιμη να βάλει φωτιά σε λίγη ώρα στο Atlice Arena της Πορτογαλίας, είναι η Ελένη Φουρέιρα και να πάρει την πρωτιά για χάρη της Κύπρου! Το “Fuego” της είναι πρώτο σε όλα τα γραφεία στοιχημάτων, έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω της τη Netta του Ισραήλ.
 
Η Φουρέιρα είναι περιζήτητη στην Λισαβόνα και όλοι οι δημοσιογράφοι τρέχουν από πίσω της για μια δήλωση. Φιλική, ευδιάθετη, χαμογελαστή και πάντα σέξι, η Ελένη Φουρέιρα δεν χαλάει το χατίρι σε κανέναν, με αποτέλεσμα να θεωρείται η πιο αγαπητή ερμηνεύτρια της φετινής Eurovision!
 
Η προτελευταία θέση εμφάνισης στον τελικό είναι ακόμα ένα στοιχείο πως η Ελένη είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί (μιας και τις θέσεις της ορίζει η ίδια η EBU), ενώ δεν είναι τυχαίο  πως χθες ο υπουργός Οικονομίας της Κύπρου δήλωσε πως είναι έτοιμη να αναλάβει η μεγαλόνησος το κόστος της επόμενης διοργάνωσης, γεγονός που φανερώνει πως ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις μεταξύ κυπριακής κυβέρνησης και EBU.
 
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων λοιπόν, η Κύπρος είναι η νικήτρια χώρα φέτος. Ακολουθεί το Ισραήλ με καλύτερη απόδοση και στην τρίτη θέση βρίσκεται το… gay κομμάτι της Ιρλανδίας, κάτι που αποτελεί έκπληξη, καθώς το εν λόγω τραγούδι θεωρούνταν αουτσάιντερ.
 
Ακολουθεί η Γαλλία και την πεντάδα κλείνει η Γερμανία, η οποία τελευταία ανεβαίνει πολύ στα στοιχήματα. Στην έκτη θέση εμφανίζεται η Σουηδία, ενώ στην έβδομη η μπαλάντα της Λιθουανίας. Στην όγδοη η Ιταλία, στην ένατη ο Alexander Rybak, με την Νορβηγία (μεγάλη πτώση την τελευταία εβδομάδα…) και την δεκάδα κλείνει η Εσθονία με την σοπράνο της και το εντυπωσιακό φόρεμά της.
 
Το αν επαληθευτούν τα γραφεία στοιχημάτων θα το μάθουμε σήμερα το βράδυ. Να υπενθυμίσουμε πως η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό έχει ως εξής:
1.)Ουκρανία, 2.)Ισπανία, 3.) Σλοβενία, 4.) Λιθουανία, 5.) Αυστρία, 6.) Εσθονία, 7.) Νορβηγία, 8.) Πορτογαλία, 9.) Ηνωμένο Βασίλειο, 10.) Σερβία, 11.) Γερμανία, 12.) Αλβανία, 13.) Γαλλία, 14.) Τσεχία, 15.) Δανία, 16.) Αυστραλία, 17.) Φιλανδία, 18.) Βουλγαρία, 19.) Μολδαβία, 20.) Σουηδία, 21.) Ουγγαρία, 22.) Ισραήλ, 23.) Ολλανδία, 24.) Ιρλανδία, 25.) Κύπρος, 26.) Ιταλία
 
Καλή επιτυχία στην Ελένη Φουρέιρα, καλή επιτυχία στην Κύπρο!        

Δεν υπάρχουν σχόλια: