Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

EUROVISION 2018: Ο ΠΙΟ... ΒΑΡΕΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΡΩΣΙΑ- ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Ολοκληρώθηκε και ο 2ος ημιτελικός της Eurovision και όλα είναι πλέον έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με την Ελένη Φουρέιρα να είναι το φαβορί για τη νίκη!

Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν από τους πιο βαρετούς στην ιστορία της Eurovision. Χλιαρές συμμετοχές, σε μια διοργάνωση χαμηλών προσδοκιών, με τους έλληνες τηλεθεατές να βρίσκουν βαρετά τα σχόλια των δύο παρουσιαστών της ΕΡΤ Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο και Δάφνη Σκαλιώνη.
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Πρώτος διαγωνίστηκε ο Alexander Rybak, για τη Νορβηγία, όπου κατάφερε και πήρε τη πρόκριση, σε αντίθεση με τη Ρουμανία που δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία της στο διαγωνισμό.

 
Εντυπωσίασε η Σερβία με το τραγούδι της το οποίο είχε βαλκανικά ακούσματα, ενώ ακόμα μία φορά δεν τα κατάφερε το Σαν Μαρίνο. Η Δανία με ένα δυνατό τραγούδι προκρίθηκε στον τελικό, όχι όμως και η Ρωσία, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 
Οι Euro fans  ψήφισαν το χαρούμενο τραγούδι της Μολδαβίας και θα το δούμε και το Σάββατο, όπως και το ροκ τραγούδι της Ολλανδίας και το ποπ κομμάτι της Αυστραλίας, γεγονός που έκανε την αυστραλή τραγουδίστρια να ζητωκραυγάζει στην αγκαλιά του ελληνο-αυστραλού φίλου της!

 
Τα συγκροτήματα της Γεωργίας και της Πολωνίας δεν τα κατάφεραν, αλλά ούτε και η Μάλτα, η οποία ομολογουμένως πήγε στην Λισαβόνα με ένα ωραίο, δυνατό τραγούδι. Αντιθέτως το heavy κομμάτι της Πολωνίας τα κατέφερε και πέρασε στον τελικό του Σαββάτου.

 
Άτυχη στάθηκε η Λετονία, δεν διέψευσε τα προγνωστικά η Σουηδία, που ήταν σίγουρη για πρόκριση. Άτυχο και το Μαυροβούνιο, σε αντίθεση με τη Σλοβενία και την Ουκρανία, που πέρασαν και έτσι πλέον η Ουκρανία γίνεται η μόνη χώρα που έχει καταφέρει να περάσει σε όλους τους τελικούς του διαγωνισμού!
 
ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ:
Επομένως, οι χώρες που προκρίθηκαν είναι: Σερβία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σουηδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Σλοβενία, Ολλανδία
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ RANTAR:
12άρι- ΡΩΣΙΑ 
10αρι- ΟΥΓΓΑΡΙΑ
8αρι- ΣΕΡΒΙΑ 
7αρι- ΔΑΝΙΑ
6αρι- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
5αρι- ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
4αρι- ΜΑΛΤΑ
3αρι- ΝΟΡΒΗΓΙΑ
2αρι- ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Ένα- Σουηδία

 
Μείνετε συντονισμένοι στο RANTAR! Σε λίγη ώρα όλα τα τελευταία προγνωστικά για την τελική δεκάδα του τελικού του Σαββάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: