Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

EUROVISION 2017: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

ΑΨΟΓΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
Με την πρόκριση της Ελλάδας και της Κύπρου στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision, Που φέτος πραγματοποιείται στο Κίεβο της Ουκρανίας. Στο κατάμεστο  International Exhibition Centre και με παρουσιαστές τους Oleksandr SkichkoVolodymyr Ostapchuk και Timur Miroshnychenko, παρευρισκόμενοι και κοινό απόλαυσαν τις 18 χώρες που προσπάθησαν να προκριθούν στον τελικό, παρόλο που μόλις 10 το κατάφεραν. Αυτές είναι: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.


Η εμφάνιση της Demy δεν ήταν και η καλύτερη. Μεγάλο τρακ- όπως και οι περισσότεροι ερμηνευτές φέτος- κακός φωτισμός, φωνή που έβγαινε με δυσκολία και ένα χορευτικό που μας απογοήτευσε από τον Φωκά Ευαγγελινό. Η Κύπρος ήταν πραγματικά πολύ καλή, όπως και η Σουηδία, ενώ η Πορτογαλία συγκίνησε με την ερμηνεία του Salvador Sobral, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα τερμάτισε πρώτος στον ημιτελικό, με δεύτερη την Demy.

Η Μολδαβία ήταν η έκπληξη της βραδιάς, ενώ η Φιλανδία ένα από τα μεγάλα φαβορί, που τελικά όμως δεν προκρίθηκε... Καμία σχέση η παρουσίαση του τραγουδιού της Αρμενίας σε σχέση με αυτό που πρωτοείδαμε όταν έγινε η επίσημη παρουσίασή του, με αποτέλεσμα να μην αναμένονται σπουδαία πράγματα στον τελικό, ενώ το τρακ της Lindita από την Αλβανία της στέρησε τελικά την είσοδο στον τελικό, παρόλο που το τραγούδι της ήταν πολύ καλό.

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ RANTAR:
12αρι- ΑΡΜΕΝΙΑ
10αρι- ΕΛΛΑΔΑ
8αρι- ΒΕΛΓΙΟ
7αρι- ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
6αρι- ΣΟΥΗΔΙΑ
5αρι- ΣΛΟΒΕΝΙΑ
4αρι- ΠΟΛΩΝΙΑ
3αρι- ΑΛΒΑΝΙΑ
2αρι- ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Ένα- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ραντεβού αύριο, με τον δεύτερο ημιτελικό της 62ης Eurovision!

Δεν υπάρχουν σχόλια: