Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟ CLUB ΤΗΣ BILDERBERG ΣΤΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΣΤΙΣ 14-16 ΜΑΪΟΥ
Στις 14 με 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση της λέσχης bilderberg στην Ελλάδα, ενώ προσκλήσεις για να παραστούν έχουν ήδη δεχτεί οι Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Αλογοσκούφης, Άννα ΔιαμαντοπούλουΝτόρα Μπακογιάννη, ο γνωστός Γιώργος Δαυίδ, ο πρόεδρος του ΟΤΕ Π.Βουρλούμης, ο Αράπογλου κ.α.

Στις συνεδριάσεις λέγονται πολλά πράγματα, ενώ εκεί κανονίζεται το μέλλον και η πορεία του πλανήτη, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση αυτή στη Βουλιαγμένη να έχει ιδιαίτερη σημασία, λόγω και της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον πλανήτη μας, αλλά και γιατί υποτίθεται πως η λέσχη bilderberg είναι πιο ισχυρή και από την ομάδα G-20, των 20 πιο ανεπτυγμένων κρατών του πλανήτη.

Να σημειώσω πως και πέρσι υπήρχε η πληροφορία πως η λέσχη θα συνεδρίαζε στην Ελλάδα, ωστόσο τελικά αυτή πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, με τη συμμετοχή του τότε υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου, του διευθύνων συμβούλου της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Δ. Παπαλεξόπουλου, του διευθυντή της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Αλέξη Παπαχελά και του επιχειρηματία Θωμά (υιός Ιωάννη ) Βαρβτσιώτη, προέδρου της διαφημιστικής εταιρίας V+O.

Δεν υπάρχουν σχόλια: